Hela Israel skulle enas för att stödja attack mot Iran – Gantz

“I dag, i en ständigt föränderlig verklighet globalt och i Mellanöstern, är vår nation hotad av framväxten av ett Iran beväpnat med kärnvapen”, sa tidigare generalen och försvarsministern Benny Gantz vid The Jerusalem Post årliga konferens i new York den 5 juni.

Efter MIFF:s kritik mot Hamaskonferensen i Malmö hoppar riksdagspolitiker av

Ett flertal av de sex riksdagspolitiker som stod på deltagarlistan till den Hamaskopplade palestinska konferensen som tog plats i Malmö i helgen, hoppade av i sista stund. MIFF var ett av de första medierna som uppmärksammade de svenska politikernas stöd till den av Sverige och EU terrorklassade palestinska organisationen.

Grattis Israel på 75-årsdagen!

Den största pro-israeliska samlingen i Riksdagen sedan landets återskapande 1948 skedde den 10 maj 2023 inför Israels självständighetsdag Yom Háatzmaut den 14 maj.

MIFF:s tal till riksdagen inför Israels 75-årsdag

I onsdags den 10 maj deltog fyra representanter för MIFF i den största proisraeliska manifestationen i Riksdagshuset sedan 1948. Det hölls många varma och vackra tal om Israel, men det var endast MIFF som också ställde krav på att denna svenska riksdag och regering måste göra något bestående uttalande för Israel, som kan väga upp lite av alla favörerna som Israels motpart fått.

Naturvårdsverket och Sida betalar hat- och terrorspridande palestiniers mediautbildning

Svenska Naturvårdsverket betalade över 5 miljoner kronor och Sida 22 miljoner kronor i bistånd till palestinska miljömyndigheten. Av de 25 palestinier som skulle utbildas till miljöjournalister visar MIFF:s granskning att flera av dem sprider hat och demonisering mot staten Israel eller uppmanar till jihad, terror och utplåning av Israel och dess invånare.