Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Kom till Nordic Israel Congress 10 – 12. maj och lyssna på mycket relevanta föredrag. Var snabb med anmälan, begränsat antal platser

Mediabevakning och Israel

Källkritikens dag: Media och Gazakonflikten

Den 13 mars är källkritikens dag och MIFF passar då på att påminna om två felaktigheter om Israel som spridits av media vilket demoniserar judarnas rätt att försvara sitt hemland.

Två frågor till Hamaskramaren Jamal El-Haj (S) som SVT aldrig ställde

När den socialdemokratiske riksdagsledamoten Jamal El-Haj äntligen vågade svara på frågorna kring hans medverkan i Hamaskonferensen i Malmö var det två viktiga frågor som han aldrig fick av programledaren – vad innebär ”rätten att återvända och hur har han kunnat undvika att känna till Hamas kändis Amin Abu Rashed?

Senaste nytt om SVT:s krig mot Israel

Söndagens specialsändning från SVT efter tre månaders krig mellan Hamas och Israel, var en ny uppvisning i hur man helt utestänger Israels argument och låter pro-palestinier fritt sprida en ensidig Israelfientlig bild i 45-minutersprogrammet.

Inget ökning av våld från bosättare

Massmedia och politiker fokuserar nu på ett falskt påstående för att “balansera” Hamas monstruösa brott och misskreditera Israels legala och nödvändiga försvarskrig mot terrorregimen på Gazaremsan.

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.