Efter MIFF:s kritik mot Hamaskonferensen i Malmö hoppar riksdagspolitiker av

Ett flertal av de sex riksdagspolitiker som stod på deltagarlistan till den Hamaskopplade palestinska konferensen som tog plats i Malmö i helgen, hoppade av i sista stund. MIFF var ett av de första medierna som uppmärksammade de svenska politikernas stöd till den av Sverige och EU terrorklassade palestinska organisationen.

Naturvårdsverket och Sida betalar hat- och terrorspridande palestiniers mediautbildning

Svenska Naturvårdsverket betalade över 5 miljoner kronor och Sida 22 miljoner kronor i bistånd till palestinska miljömyndigheten. Av de 25 palestinier som skulle utbildas till miljöjournalister visar MIFF:s granskning att flera av dem sprider hat och demonisering mot staten Israel eller uppmanar till jihad, terror och utplåning av Israel och dess invånare.

Är SVT pro-palestinsk?

I reportage efter reportage undviker SVT att även berätta om judendomens och Israel historia, samtidigt som palestinier får ge sin version av händelserna utan att israeler får komma till tals.

Det palestinska utbildningsväsendet hyllar terrorattacken vid synagogan

De palestinska skolorna över hela Västbanken och Gazaremsan hyllade den palestinske terroristen som sköt ihjäl sju människor utanför synagogan i Jerusalem den 27 januari. Dessa regelbundna firanden och uppmuntran av terrormord som sker bland annat i UNRWA-skolor, hindrar inte Sverige, EU och FN att fortsätta pumpa in pengar till verksamheten.

Apartheid i Israel? Seriöst?

120 nya immigranter från Etiopien landade i Israel förra natten efter att ha väntat i år månader i Addis Abeba och Gondar. Det är en intressant påminnelse om Israels omhändertagning av afrikaner.

Omstritt, ockuperat, palestinskt eller israeliskt område?

Det råder delade meningar hur de områdena som ingick i Nationernas Förbunds brittiska mandat för en judisk stat ligger ska betecknas. Vem har enligt internationell lag rätt till områdena Judéen och Samarien / Västbanken, Gaza och Golan?