Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Kom till Nordic Israel Congress 10 – 12. maj och lyssna på mycket relevanta föredrag. Var snabb med anmälan, begränsat antal platser

Nu kan du se Jerusalem från den här bussen

Nu kan du uppleva Jerusalem från en dubbeldäckare med öppet tak. (Foto: Jerusalems kommun)
Öppna sightseeingbussar är stadens nya attraktion.

Nu finns det en ny attraktion för turister som besöker Jerusalem – dubbeldäckade sightseeingbussar. Under loppet av två timmar får du en oförglömlig utflykt med panoramautsikt över den heliga staden.

Sådana sightseeingbussar är en vanlig syn i turiststäder som London, New York och Barcelona, ​​​​men det är första gången de används i Israel.

Det har funnits planer på att använda dubbeldäckare i Israel tidigare, men nu gör Jerusalem allvar med planerna och introducerar fyra bussar.

På rundturen kommer du att besöka Västra muren och Gamla stan, en utsiktsplats på Oljeberget, stadsdelen Rehavia, Sacherparken, Knesset-parlamentet, Mount Herzl-minnesmärket och andra platser. Passagerarna ombord kommer att kunna guidas på flera språk, skriver tidningen Yedioth Ahronot.

Utflykten kostar 220 kronor för vuxna och 90 kronor för barn. Det kommer också att finnas ett rabatterat familjepris på 500 kronor för två vuxna och två barn. 

För drygt 200 kronor kan du uppleva Jerusalem, utan att behöva gå så mycket som en meter.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 300 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem genom att fylla i formuläret nedan och trycka på “skicka”!