Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Hela världen såg Noa bli kidnappad – nu är hennes vänner i Danmark för att berätta

Den 7 oktober kidnappades 26-åriga Noa och hennes pojkvän. Tillsammans med flera släktingar var Noas vänner i danska Folketinget för att lyfta debatten om de 243 spädbarn, barn, kvinnor, äldre och äldre som akut behöver få komma hem till sina familjer. (Skärmdump: https://www.bt.dk/udland/videoen-af-noas-bortfoersel-gik-verden-rundt-nu-staar-vennerne-frem)
Minst 243 spädbarn, barn, kvinnor, äldre och män behöver snabbt återvända hem till sina familjer.

I skrivande stund har minst 243 spädbarn, barn, kvinnor, äldre och män hållits som gisslan i Gaza sedan massakern i Israel den 7 oktober. 

I går var en delegation av anhöriga till några av Hamas gisslan i Danmark för att prata med medlemmar i Folketinget om deras smärta och rädsla.

Foto: Skärmdump https://www.facebook.com/IsraelinDenmark

Bland deltagarna fanns också släktingar till den 69-årige danske mannen, som också sitter fängslad, och vänner till 26-åriga Noa Argamani, som hela världen såg bli kidnappad. 

I en intervju med Berlingske Tidene säger Noas vänner bland annat att de hoppas att hon återvänder hem utan bestående skador på kropp och själ.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem