Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Ny videoserie onsdag 19/9 “Basfakta Israel – varför så omdiskuterat?”

Christina Toledano Åsbrink.
Ikväll onsdag kl 20:15 sänds första delen i en serie med Israelguiden Christina Toledano Åsbrink.

– Varför är grundläggande fakta om Israel så omdiskuterade? Det har ofta förvånat Israelkännaren, skribenten och den licensierade Israelguiden Christina Toledano Åsbrink.

14 avsnitt på 10 minuter vardera

I en ny serie på Himlen TV7 har hon därför samlat basfakta om landet, dess historia och nutid för genomlysning i kompakta avsnitt på knappa 10 minuter. Totalt blir det 14 avsnitt.

Serien sänds på Himlen TV7:s TV-kanal, därefter kan de ses när som helst i Play-arkivet och HÄR. Kanalen är öppen för alla via app eller på webben.

Samproduktion Himlen TV7 och MIFF

Himlen TV7 är en kristen kanal med bas i Uppsala, som bland annat erbjuder mångsidiga nyheter och expertpaneler om Israel och Mellanöstern från sin nyhetsredaktion i Jerusalem. 

Christina bok släpps 22 september på Bokmässan

Christina Toledano Åsbrink är aktiv i Med Israel för Freds Sverige-avdelning och är nu också aktuell med sin nya bok “Israel – oavsett vad du tycker”. Boken börjar säljas på Bokmässan i Göteborg torsdag den 22 september i monter B03:63 av författaren själv.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem