Serieskaparen och skådespelaren Lior Raz på plats vid inspelningen av säsong fyra av Fauda. (Foto: Yes Studios)

Här börjar inspelningen av säsong fyra av Fauda

Den här gången ska den israeliska antiterrorenheten bland annat fokusera på Hizbollah.

De som gillar den israeliska thrillerserien Fauda kan glädja sig åt att inspelningen av den fjärde säsongen nu är igång. Säsongen kommer att innehålla tio avsnitt och ska spelas in i både Israel och Ukraina. Om någon av handlingarna också har förlagts till i Ukraina är ännu inte känt, skriver Jerusalem Post.

Vad vi däremot vet är att antiterrorenheten, som serien handlar om, kommer att möta utmaningar på två fronter samtidigt, från Hizbollah-terrorister från Libanon till militanta palestinier på Västbanken. Säsong tre, där delar av handlingen utspelade sig på Gazaremsan, slutade med att en av seriens huvudkaraktärer dog.

Fauda, ​​som betyder “kaos” på arabiska, lanserades på Netflix 2016 och har blivit en av Israels mest kända och populära serier internationellt. Serien har också blivit den mest sedda tv-serien i arabvärlden.

Lior Raz, som skapar serien tillsammans med Avi Issacharoff, kommer tillbaka i huvudrollen som Doron, efter att ha spelat huvudrollen i Netflix-serien “Hit & Run”. Säsong fyra förväntas bli tillgänglig på Netflix sommaren 2022.

Share on Facebook
Share on Twitter
Email
WhatsApp
Print
Telegram