Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Stort behov av volontärer som kan resa till Israel – här är en översikt över hur du kan hjälpa till

Volontärer som arbetar på en israelisk gård. (Foto: JNF-USA)
Kriget har skapat ett enormt behov av frivillig hjälp. Även Israels vänner från Sverige kan bidra.

Kriget efter den 7 oktober förändrar arbetslivet i Israel. Hundratusentals israeler har kallats till tjänst i försvarsstyrkorna, endast mycket få palestinska arbetare beviljas inresetillstånd och ett stort antal utländska arbetare har lämnat landet.

Detta skapar ett enormt behov av frivilliga insatser. Många israeler ställer upp, men hjälpen strömmar också in från utlandet. Vill du hjälpa till med gårdsarbete och annat humanitärt, frivilligt arbete hittar du en översikt över organisationer och kontaktpersoner genom att trycka på den här länken.

Det svenska utrikesdepartementet har skärpt avrådan från resor  till området 40 kilometer från Gazaremsan och 10 kilometer från gränsen till Libanon och resor till Golanhöjderna. UD avråder sedan den 7 oktober från icke nödvändiga resor till hela Israel. MIFF vill därför betona att alla resor till Israel sker på egen risk. MIFF kan inte bistå någon som är på resande fot och personlig kontakt måste upprättas med en eller flera av organisationerna i länken ovan.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem