Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Kom till Nordic Israel Congress 10 – 12. maj och lyssna på mycket relevanta föredrag. Var snabb med anmälan, begränsat antal platser

Enormt intresse för MIFF Forum 2023

Professor Torkel Brekke föreläser om antisemitism på vänsterkanten under MIFF Forum den 11 november 2023. (Foto: Bjarte Bjellås)
Förutom ett fullsatt mötesrum följde tusentals konferensen via MIFF:s sociala medier.

MIFF Forum 2023 arrangerades på Scandic Sola 11-12 november. Konferensen var slutsåld och konferenssalen var fylld till bredden. En stor del av deltagarna på konferensen deltog för första gången. 

– Vi är mycket nöjda med konferensen i helgen. Det var rekordmånga deltagare och runt hälften deltog i en MIFF-konferens för första gången. Jag skulle rekommendera alla att lyssnar på och delar de viktiga föreläsningarna, säger Conrad Myrland, vd för Med Israel för Fred.

Talare var professor Torkel Brekke, MIFF:s general manager Conrad Myrland, MIFF:s journalist Bjarte Bjellås och israeliska Charlotte Korchak, förutom Israels ambassadör Avi Nir-Feldklein på videolänk. 

Utöver den fullsatta konferenssalen var det även tusentals som följde konferensen i direktsändningar genom MIFF:s digitala kanaler. En av föreläsningarna hade till exempel över 13 000 tittarbesök på TikTok.

Här är några föreläsningar, som du kan se inspelade.

Torkel Brekke – Antisemitism till vänsterkanten

Vänstersidans isfront mot Israel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

7 oktobermassakern

Att vara tonåring i terrorns skugga

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem