Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Historiens största MIFF-konferens gav inspiration till fortsatt arbete för Israel

Över trehundra personer deltog i Nordiska Israelkongressen i helgen. (Foto: Conrad Myrland)
Aldrig tidigare har MIFF:s konferenser samlat fler människor, deltagandet nästan fördubblats jämfört med tidigare års konferenser.

Nordic Israel Congress var, som vi hade drömt om, en uppgradering av MIFF:s kongresshelg (som vi har kallat Israelkonferensen de senaste åren). Deltagarna kom inte bara från Norge, utan även många från Sverige och Danmark. En islänning som bodde i Norge utvidgade den nordiska gemenskapen ytterligare, och dessutom kom två gäster ända från Tyskland. Talare från Israel och Kanada gjorde det hela ännu mer internationellt.

  • Klicka på länkarna för att se videoinspelningarna.

Den första kvällen avrundades med en presentation där Conrad Myrland, VD för MIFF, berättade om MIFF:s kamp för sanningen på fn.no och i skolböckerna.

På lördagsförmiddagen hölls årsstämma i MIFF. Under det senaste året har organisationen ökat från 11 000 till 14 000 medlemmar i Norge, och räckvidden för MIFF:s informationsarbete är mycket större än någonsin tidigare. Se hela årsrapporten. Den procentuella medlemstillväxten i Danmark och Sverige har varit ännu högre.

Huvudtalare på Nordic Israel Congress var Aviva Klompas och Jonathan Conricus, som höll två föreläsningar vardera:

Aviva Klompas talar till en fullsatt sal under Nordic Israel Congress.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem