Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Kom och hör Aviva Klompas på Nordic Israel Congress 10-12 Maj

Aviva Klompas är en internationell ledare för att bekämpa antisemitism i sociala medier. Hon är också en före detta talskrivare för Israels FN-ambassadör. (Foto: Privat)
Aviva Klompas håller två föreläsningar på MIFF:s stora konferens på Scandic Fornebu. Var snabb med din anmälan!

Nordic Israel Congress är det nya namnet på MIFF:s nationella konferenshelg, som de senaste åren har kallats Israel Conference. MIFF har blivit en nordisk rörelse och det kommer vi också att markera i namnet på årets viktigaste konferens.

Idag tillkännager MIFF den första talaren på konferensen. Aviva Klompas är grundare och ledare för Boundless, en organisation som bekämpar antisemitism i sociala medier. Hon har tidigare bland annat varit talskrivare åt Israels FN-ambassadör och rådgivare till provinsregeringen i Ontario, Kanada. Klompas har skrivit artiklar som har dykt upp i New York Times, Wall Street Journal, Foreign Policy, Jerusalem Post och andra internationella publikationer. Hon är författare till boken “Speaking for Israel”, där hon berättar om sin tid på Israels FN-kontor i New York.

Nordic Israel Congress inleds fredagen den 10 maj med ett panelsamtal där flera av Norges främsta experter på krigsrättslig folkrätt deltar. Under helgen får du även höra en föreläsning om nuläget av en representant från den israeliska ambassaden och en presentation av läroboksanalyser av Conrad Myrland, VD för MIFF. Fler föreläsningar meddelas senare.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem