Conrad Myrland MIFF

Hjälp MIFF Sverige att fira 100

Hjälp MIFF att få vår tusende medlem i Sverige.

När vi startade MIFF-arbetet i Sverige i juni 2021, fick vi snabbt in de första 100 medlemmarna. Nu ser vi fram mot nästa milstolpe.

Med Israel för fred (MIFF) bildades som en medlemsorganisation i Norge 1978. Under de senaste tjugo åren har organisationen vuxit från cirka 1 000 medlemmar till 11 400 medlemmar. Via webbplatser, sociala medier, 30 lokalföreningar, direktsändningar, medlemstidningar och mer når MIFF hundratusentals norrmän varje månad med israelernas perspektiv. Allt arbete finansieras av medlemmar och supportrar. MIFF har inga större sponsorer och får inget statligt stöd.

I juli 2021 startade MIFF en internetsida och Facebook-sida på svenska. Anders Bjerkhoel har översatt MIFF:s artiklar och temasidor, men också skrivit nytt material med svensk inriktning. Se min intervju med Anders här. 

Den bästa hjälp du kan ge Anders är att bli medlem i MIFF Sverige och att värva nya medlemmar!

Vår dröm är att MIFF på sikt ska bli en lika kraftfull röst för Israel i Sverige, som den är i Norge. Vi kan bara göra detta om svenska israelvänner stöder arbetet med att bli medlemmar och bidra till arbetet. Vi vill också tacka dig om du delar våra inlägg på sociala medier och berättar för vänner och släkt att MIFF har kommit till Sverige! Om du önskar att stödja MIFF:s svenska arbete på något annat sätt, så ta gärna kontakt med oss på info@miff.se.

Välkommen till Europas största livsåskådningsneutrala Israelorganisation!

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 300 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem genom att fylla i formuläret nedan och trycka på “skicka”!

Share on Facebook
Share on Twitter
Email
WhatsApp
Print
Telegram