Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Abbas: – Kristna och muslimer “kämpar tillsammans mot sin fiende”

Mahmoud Abbas på PA TV 17 januari 2022. (Skärmdump via PMW/ YouTube)
"Vi kommer att stanna i det här landet för alltid, medan angriparna [judarna] inte hör hemma i Jerusalem eller någonstans här", sade PA:s president Mahmoud Abbas.

Den 17 januari hade PA:s president Mahmoud Abbas ett möte med den grekisk-ortodoxe patriarken Theophilos III. I samband med mötet sändes ett uttalande av Abbas på den palestinska myndighetens officiella tv-station.

Palestinian Media Watch har publicerat och översatt klippet från PA TV.

“Vi vet att det viktigaste sionistiska målet är att tömma detta land på dess kristna och muslimer. [Judarna] vill inte ha någon annan här än sig själva. De kristna före muslimerna, eftersom de kristna var här i detta land före muslimerna…

De kristna är muslimernas bröder. De firar tillsammans, de lider tillsammans, lever tillsammans, arbetar tillsammans och kämpar tillsammans mot sin fiende, eftersom de har varit ägare till detta land så länge som det har funnits… Vi kommer att stanna i detta land för alltid, medan angriparna [judarna] inte hör hemma i Jerusalem eller någonstans här, sa Abbas.

Ledare för den palestinska myndigheten förnekar regelbundet judarnas flertusenåriga historia i Jerusalem och Israels land. Drömmen om en framtid utan Israel – utan en judisk stat i området – odlas i palestinska skolor, kulturliv och officiella medier. Denna antijudiska agenda och historiska felaktigheter stöds genom Sveriges generella budgetstöd till den palestinska myndigheten.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem