Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Fatah skryter: mördade 20 israeler 2022, 90% av “martyrerna” var Fatah-medlemmar

Fatah är stolta över att mörda israeliska barn, kvinnor och män – du hjälper till att betala för galenskapen via dansk PA-hjälp! (Foto: Skärmdump från PMW)
När en terrorist dödas under en terrorattack mot israeler har den palestinska myndigheten (PA) en fast policy att få det att se ut som om terroristen dödades genom en summarisk avrättning av Israel som ett oskyldigt offer, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

PA använder strategin för att måla upp en demonisk bild av Israel som en “barbarisk” och “ond varelse” som urskillningslöst dödar palestinier, för övertyga det internationella samfundet om att palestinska terrorister är oskyldiga offer.

Samtidigt vill PA och Fatah, som kontrollerar PA, hålla liv i det de kallar “motstånd” – d.v.s. terrorism mot Israel. För att övertyga fler palestinier att välja terror och “martyrskap” hyllar PA och Fatah terrorister som hjältar och förebilder.

PA och Fatah gör det för att säkra bilden bland sina egna som de som “bekämpar ockupationen”. De vill inte framstå som svaga i förhållande till den iranskstödda terrorgruppen Hamas. Och tog kontrollen över Gaza 2007. Fatah och PA har idag stora problem med att presidenten och ordföranden Mahmoud Abbas är extremt impopulär i det palestinska samhället där många istället föredrar Hamas.

I klippet nedan skryter Muhammad Al-Lahham, medlem av Fatahs revolutionära råd, att “90 %” av de terrorister som dog som “martyrer” 2022 “var Fatah-medlemmar”. Han berömde också Fatah för att ha mördat “20 israeler”, som han kallade “en källa till ära” för Abbas rörelse. Svenska skattebetalare hjälper till att finansiera allt detta!

Se fler exempel här.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem