Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Välkommen till MIFF-seminarie för alla Israel-vänner på Västkusten

Conrad Myrland VD och chefredaktör för MIFF (till vänster) och Anders Bjerkhoel vice styrelseordförande MIFF Sverige (till höger).
Måndag den 16 september kl. 18-20 inbjuder MIFF till ett seminare utanför Uddevalla med föredrag av Anders Bjerkhoel och Conrad Myrland.

Följ med till norra Israel – Galiléen och Golan

Norra Israel har en lång och spännande judisk historia, men har också utvecklats på ett mycket positivt sätt de senaste decennierna. Följ med på en tidsresa till Galiléen och Golan, där du också får alldeles färska nyheter från den lite bortglömda delen av Israel.

MIFF:s kamp för sanningen om Israel

Conrad Myrland (född 1979), VD och chefredaktör för Med Israel for Fred (MIFF),

berättar om MIFF:s informationskampanj för sanningen om Israel i media och skolor, och om en norsk regering som helt har svikit Israel efter den 7 oktober.

 

Myrland har skrivit tusentals artiklar och flera böcker om Israel. Under hans ledning har MIFF vuxit till närmare 15 000 medlemmar i Norge och arbetet har påbörjats i Danmark, Sverige och Island.

År 2020 utsågs Myrland av The Algemeiner till en av “de hundra bästa personerna som hade en positiv inverkan på judiskt liv” och av Jewish News Syndicates “40 mest inflytelserika förespråkare i sociala medier för Israel”.

Åh stiftsgård

Ljungskile

Måndag 16 september 2024

Kl 18 – 20

Skicka ett e-mail till info@miff.se eller ett SMS till 0724-522115 att du kommer, så vet vi ungefär hur många vi blir till kaffet. Kostnadsfritt.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem