Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Israeliska och taiwanesiska företag utvecklar nya luftrenare

Airovations Technologies
Det israeliska klimatteknikföretaget Airovations Technologies förhindrar skadliga CO2-utsläpp, såväl som virus och bakterier, genom att använda molnbearbetning samtidigt som produktiviteten förbättras.

Airovation Technologies och det Taiwanbaserade och elektronikföretaget ASUSTek Computer Inc. undertecknade i veckan ett samförståndsavtal om användning av Airovation luftrening i tillverkningen i Taiwan och Kina.

Airovations produkter använder Air-O, som tar hand om CO2 (koldioxid), samt virus och bakterier med hjälp av molnbearbetning, och Airosphera, som använder sensorer för att mäta och justera inomhusmiljön för bebisars behov och justerar luften därefter.

Företagets främsta innovation, utvecklad under ett decennium vid Hebrew University of Jerusalem, är världens mest kraftfulla oxidator av fria radikaler, Superoxide Radical. Tekniken renar inomhusluften genom att oxidera mikrober och andra föroreningar och omvandla gaser till ren luft.

Airovation planerar att använda teknologin för avskiljning och lagring av kol, genom att använda enheten för att omvandla koldioxid till återanvändbara mineraler och material.

Enligt företaget har kliniska prövningar visat att CO2-ackumulering under sömn kan orsaka minskad kognitiv prestation.

“Detta landmärkespartnerskap ger Airovation Technologies möjlighet att ta enorma steg mot vårt mål att antända en ren-teknik-revolution – en rörelse som står redo att gynna miljön, produktiviteten och välbefinnandet för otaliga individer, inte bara i Taiwan och Stor-Kina utan över hela världen.” sa Airovation Technologies grundare och VD Marat Maayan.

Airovation har totalt samlat ihop investeringsmedel motsvarande 200 miljoner kronor.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem