Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Jag kommer aldrig att glömma det: – Terroristerna delade en bild på min mormors blodiga lik på Facebook

Flickan Mor Bayders mormor hann inte in i skyddsrummet när raketregnet från Hamas-kontrollerade Gaza började. Hamars-terrorister slaktade mormodern i hennes hem och använde hennes mobiltelefon för att dela bilden av hennes blodiga lik på hennes Facebook-vägg så att familjen kunde se resultatet. (Foto: Skärmdump från Berlingske Tidende)
Sedan i lördags har över 1 300 barn, kvinnor, äldre och män mördats av Hamas – en av dem var Mor´s mormor från Kibbutz Nir Oz, som slaktades i sitt hem.

Sedan Hamas-terrorister inledde sin blodiga attack mot Israel i lördags har otaliga berättelser kommit fram om vad israeler står inför i ett krig som aldrig tidigare skådats. Många israeler slaktades i sina hem – otaliga hjärtskärande berättelser om hur terroristerna livestreamade morden och delade dem på sociala medier. Den ena mer hjärtskärande än den andra.

1 300 mördade, 150 tagna som gisslan

I skrivande stund har Hamas-terrorister mördat över 1 300 barn, kvinnor, äldre och män – över 3 200 har skadats – hundratals barn, kvinnor, äldre och män har kidnappats till Hamas-kontrollerade Gaza och flera israeliska städer har utsatts för tusentals raketattacker. Flera av de 1 300 mördade och gisslan på över 150 människor är utländska medborgare.

Halshöggs på sociala media

Blodiga klipp av thailändare som halshöggs har delats på sociala medier, en tysk flicka mördades och hennes blodiga, nakna kropp visades upp i Gaza när folk spottade på henne. En liten israelisk pojke som ensam hade kidnappats till Gaza visades i klipp ropande till sin mamma, hånad och slagen med en käpp.

“Mormor klarade inte springa”

Mor Bayder berättar till media att hon sprang till ett skydd när raketattackerna från Gaza började, men hennes mormor klarade inte det och blev kvar.

Mor berättar gråtande:

“När vi kom ut ringde min moster min mamma och sa åt oss att gå in på Facebook.”

Jihadisterna filmade slakten

“Det var det värsta du kan tänka dig. Min mormor låg på golvet i sitt hus. Dödad i en video. Hela golvet var täckt av blod, och där låg min mormor.Terroristerna hade tagit hennes telefon, filmat henne och satt upp den på hennes privata Facebook-sida. Det var så vi fick reda på det. Vi skrek och vi skrek”

Hennes mormor bodde i Kibbutz Nir Oz i södra Israel nära gränsen till Hamas-kontrollerade Gaza. I lördags attackerades kibbutzen av Hamas-terrorister och ett stort antal av kibbutzens 400 invånare slaktades av terroristerna, medan andra har kidnappats till Gaza.

https://twitter.com/danielleviathan?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1711336818811994309%7Ctwgr%5E2cb897a94b112c025c4f0e16f5cd2e26a46059de%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fmiff.dk%2Fterrorkrigen-mod-israel%2F2023%2F10%2F10jeg-vil-aldrig-glemme-det-terroristerne-delte-billede-af-min-bedstemors-blodige-lig-pa-facebook.htm

 

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem