Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Terrorister mördade en 79 år gammal kvinna och skadade flera barn

Terroristerna attackerade denna busshållplats i Ra'anana med ett fordon.
En 79 år gammal kvinna blev dödad och flera barn skadade, då palestinska terrorister utförde ett terrorangrepp i Israel på måndag eftermiddag.

En eller flera palestinska terrorister från Vestbanken genomförde ett dödligt terrorangrepp i den israelska staden Ra’anana på måndag eftermiddag. 

En terrorist inledde angreppet genom att knivsticka en äldre kvinna och ta kontroll över hennes bil. Han körde sedan på folk på Ahuza-gatan. Då han förlorade kontrollen över bilen, gick han ut och tog över en annan bil. Den använde han för att köra på fotgängare på Harshet-gatan.

På en busshållplats som blev påkörd blev flera israelska barn skadade. Enligt preliminära uppgifter rör det sig om 18 skadade, bland dem är tillståndet allvarligt för två barn. 

Israelsk politi upplyser att angriparen var en 44 år gammal illegal arbetare från Hebron. Han är arresterad, tillsammans med sin brorson, som också var i en av bilarna och senare smet från platsen.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem