Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Ytterligare sex gisslan hos Hamas har nu dödats

25-årige Sahar Baruch togs till fånga av Hamas-terrorister den 7 oktober 2023 från Kibbutz Be'eri och har nu dödats på Gazaremsan. (privat)
Den 25-årige Sahar Baruch från Kibbutz Be'eri är den senaste av gisslan som bekräftas har mördats i Hamas fångenskap på Gazaremsan.

I går den 8 december släppte Hamas en propagandavideo som de sa visade den döde Baruch och nu bekräftas hans död av den israeliska försvarsstyrkan (IDF). 

“Vi kräver att hans kropp ska återlämnas som en del av en uppgörelse om gisslan. Vi slutar inte förrän alla är hemma”, säger kibbutzen. 

Baruchs 20-årige bror, Idan, dödades av terrorister den 7 oktober.

IDF publicerar fortlöpande ny information till anhöriga om dödade gisslan. Terrorister i Gaza tros hålla kropparna av minst 18 mördade gisslan.

Tidigare meddelade IDF att fyra invånare i Kibbutz Nir Oz som hade blivit bortförda också dödats på Gazaremsan. Det är Eliahu Margalit, 75; Ronen Angel, 54; Maya Goren, 56; och Aryeh Zalmanovich, 86. Hamas publicerade den 16 november en video av den sjuke Zalmanovich, i vad Israel beskrev som psykologisk krigföring.

Eliahu Margalit, Instagram.
Aryeh Zalmanovich

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem