Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Besök MIFF på Bokmässan 22 – 25 september!

Under fyra dagar finns MIFF i vimlet på Bokmässan i Göteborg för att sprida information om Israel.

Conrad Myrland är med sin bok “Den falska bilden av Israel” med oss i monter B03 63 de två första dagarna. Faktagranskningen av medier och skolböcker är en delvis skrämmande läsning av hur verkligheten har förvanskats.

Anders Bjerkhoel kom i januari ut med en fakta- och argumentationsbok med titeln “Israels nio rättigheter”, som fokuserar på vilka faktiska rättigheter världens enda judiska stat har. 

Christina Toledano Åsbrink släpper på Bokmässan sin länge efterlängtade bok om de legala aspekterna på konflikten om Israel. Hon är samutställare i vår monter och kommer att signera sin rykande färska bok “Israel Oavsett vad du tycker!” under alla fyra dagarna.

Rabatterad entrébiljett

MIFF erbjuder dessutom alla våra Israelvänner ett specialpris på entrébiljetten, om du beställer innan den 17 september.

Pizzafest för medlemmar

Alla MIFF:s medlemmar är välkomna att delta i en pizzafest torsdag den 22 september kl 18:30, där ni får umgås och diskutera med Christina, Conrad och andra medlemmar. 

Plats meddelas i ett medlemsutskick.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem