Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Dag 20  Nyhetsuppdatering

15:50

Raketer från Hamas mot Tel Aviv

Raketbeskjutningen från Hamasregimen fortsätter mot Tel Aviv-området, medan IDF ökar antalet träffar mot deras militära lokaler.

15:34

FN:s generalförsamling kommer inte fördöma Hamas terrorattack

Ett förslag till en resolution som lagts fram av Jordanien förväntas att tas av generalförsamlingen imorgon, trots att den inte fördömer Hamas massakrer på 1 400 israeler. Den kräver bara ett eldupphör och att Gazaregimens invånare inte förflyttas.

12:01

46 Hamasmedlemmar gripna på Västbanken

Under natten grep IDF 46 Hamasmedlemmar och sedan anfallet mot Israel den 7 oktober har cirka 1 000 efterlysta palestinier gripits på Västbanken (Judéen och Samarien).

10:03

250 Hamasmål attackerades under natten på Gazaremsan

IDF meddelar att dom under nattens raid oskadliggjort 250 av Hamasregimens militära anläggningar, varav några var gömda under förskolor och moskéer.

08:13

Två israeler på Västbanken skadade

Två israeliska bosättare på Västbanken skadades av stenkastande palestinier vid Rimonim, nordöst om Jerusalem i Samarien. Båda hade fått skador på huvudet och en av dem är allvarligt skadad.

07:12

Målinriktad markattack utförd på Gazaremsan

Israeliska försvarsstyrkor (IDF) utförde under natten en raid mot specifika mål inne på Gazaremsan, som en förberedelse för den större motattacken med marktrupper. Stridsvagnar och soldater ingick och de har träffat ett större antal terrorister och missiluppskjutningsramper.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem