Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Hör sanningen om Hamas från “Hamas son”

Mosab Hassan Yousef är son till en av grundarna av Hamas. (Foto: Skärmdump)
Redan i tidig ålder får palestinska barn lära sig att de ska utplåna staten Israel, säger Mosab Yousef.

Mosab Hassan Yousef, son till en av Hamas grundare, bröt sig ut från Hamas för flera år sedan, konverterade till kristendomen och har sedan dess tagit en stark ställning mot den palestinska terrorgruppen. 

– Hamas indoktrinerar barn från tidig ålder med ett mål i åtanke: Att utplåna staten Israel, sa Yousef i ett tal i FN på uppdrag av den israeliska FN-delegationen tisdagen den 21 november.

Yousef växte upp i den här miljön och vet vad han pratar om.

Hamas offrar sin egen befolkning

Han fortsatte med att säga att medan Hamas gömmer sig i underjordiska tunnlar, använder den sin egen civilbefolkning som mänskliga sköldar. Han sa att Hamas offrar sin egen befolkning så att världssamfundet ska attackera Israel.

“Vildar pressar demokratierna”

– Om Hamas inte besegras i Gaza kommer de att inspirera många terrorgrupper världen över. Om de ser att några tusen vildar kan utpressa det internationella samfundet och supermakterna, att de kan få demokratierna på knä. Många människor följer noga utvecklingen och många är mycket glada över hur världssamfundet reagerar på mot Israel, sa han.

– Om Israel misslyckas i Gaza, då kommer vi alla att vara näst på tur, varnar han.

Hör hela sanningen om Hamas från “Hamas son” här:

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem