Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Amnesty International – Travesty International

Christina Toledano Åsbrink, Israelkännare, skribent och licensierad guide. (Foto privat)
Allt ni utsätter Israel för gör att israelerna bara blir bättre och bättre, utvecklar nya och innovativa sätt att hantera allt ni hittar på. I protest, blir de helt enkelt bäst! Världen, sug på den karamellen – hårt!

Det kan verka tjatigt, att fortfarande tala om det där med Amnestys rapport om Israel som en apartheid-stat; om FN:s nytillsatta kommission för att permanent undersöka om Israel begår krigsbrott; om Human Rights Watch apartheidrapport 2021; Btselems apartheidrapport 2021; FN:s ESCWA apartheidrapport 2019, 2017 och 2014; Bir Zeitkonferensen 2014; rapporten 2009; rapporten 2007; konferensen 2001; FN-resolutionen 1975; om den eviga strömmen av beskyllningar sedan 1948.

Men det är inte tjatigt för det är riktigt allvarligt. Hitler började inte med förintelseläger, han började med propaganda, med slagord, med falska beskyllningar, med dehumanisering av judar – vilket är precis det som världens stora s.k. humanitära organisationer sysslar med idag. Man skyller inte på judar, utan på det enda judiska landet i världen – Israel och israelerna. Man gör allt i sin makt för att kasta falska och lögnaktiga anklagelser mot Israel, man använder sig av propaganda och slagord mot Israel, man gör allt för att dehumanisera Israel (och dess judiska karaktär) och israelerna. FN, Amnesty International, Internationella Brottmålsdomstolen i Haag och en hel uppsjö av olika organisationer gör idag samma sak som nationalsocialisterna i Tyskland gjorde, eller tsarens underrättelsetjänst i Ryssland. Men, istället för att skylla på judarna skyller man idag allt på israelerna och deras rasistiska stat! Bara de försvann skulle världen få fred på jorden!

Israel, israelerna och judarna betalar ett högt pris för dessa hat- och smutskampanjer med en aldrig sinande ström av terrorism mot den judiska staten. Judar blir öppet attackerade på gator och torg, både i, och utanför, Israel. Antisemitismen når globala höjder bara Himalaya matchar. Historiens vingslag blir knytnävsslag i ansiktet på den globale juden, som nu även liknas vid nazist. Och kan judarna vara nazister, måste väl andra kunna vara det också, eftersom Israel anklagas för att vara den nya naziststaten, den nya apartheidstaten, den nya rasiststaten. Med andra ord; nazist – javisst! Cirkeln är sluten, en gång till!

Att Israel är ont är ju bevisat, för det sägs ju i rapport efter rapport, kommission efter kommission, resolution efter resolution, artikel efter artikel. Och är Israel ont, måste ju också israelerna vara onda. Bort med dem! Förfalska deras historia – skriv en ny! Förneka deras arkeologi – den finns inte, och om den mot förmodan ändå kryper fram ur jorden är den förfalskad! Förneka judendomen – ersätt den med en ny teologi! Förneka Israel som nation och som ett folk – de är ju bara en sekt! Diskriminera staten Israel – så som juden har diskriminerats i historien! Grundläggande!

Skulle det ovan nämnda mot förmodan inte fungera, plocka fram trumfkortet – anfall! Starta krig, så att Israel sedan kan anklagas för att vinna! Anfall civila judar med kniv, så att de sedan kan anklagas för utomrättsliga avrättningar när de försvarar sig! Kör över en jude (helst flera) med tillgängligt fordon, så att offret sedan kan anklagas för att vara jude (som ju är rasister och nazister)! Skär halsen av små judar, eftersom de kan anklagas för att bo på platser världen anser ska vara judefria (judenrein)! Gräv tunnlar under judarnas hem så att du kan skjuta dem på nära håll, för att sedan anklaga judarna för att de inte bjöd dig till kalaset!

Men världen – vet ni vad? Allt ni utsätter Israel för gör att israelerna bara blir bättre och bättre, utvecklar nya och innovativa sätt att hantera allt ni hittar på. I protest, blir de helt enkelt bäst! Världen, sug på den karamellen – hårt!

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem