Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Kommer omvärlden tillåta Israel att krossa Hamas?

Aron Flam är en svensk debattör, skribent, konstnär, skådespelare, manusförfattare, komiker och författare. Sedan 2016 driver Flam podden Dekonstruktiv kritik.(Skärmdump Hotspot Extra)
”Det palestinska bedrägeriet” kommer att få omvärlden att stoppa Israel från att krossa Hamas, förklarar Aron Flam i Världen Idags TV-program Hotspot Extra under onsdagen.

Journalisten Marco Strömberg på Hotspot Extra, som drivs av TV Vision Sverige och Världen idag, ställde den klassiska frågan ”Hur känner du dig?” efter Hamas fruktansvärda terrordåd den 7 oktober.

Jag känner sorg, ilska, shock. Men inte chock för att Hamas har utfört ett sånt fruktansvärt terrordåd. Utan chock för att Israels försvar inte höll. Men att Hamas vill mörda judar – och alla judar – på det sätt som de gör, det är ingen överraskning för mig eller någon jude i västvärlden och det borde inte vara någon överraskning för israelerna heller.

Vad ger det här för signaler till judar i Sverige?

Ingen kommer att hjälpa judarna

Alla judar i Sverige vet efter den här veckan att ingen här bryr sig och ingen kommer att hjälpa dom. Och dom flesta tänker nog över sin och sina barn och barnbarns framtid. Tänk själv att varje gång du ska åka kommunalt, tar en taxi, går till en frisör eller till sjukvården, så vet du inte om du möter människor som vill mörda dig.

Nu har inte bara judarna i Sverige, utan även svenskarna, sett grannar, arbetskamrater, dela bilder på fruktansvärda övergrepp – och firat det – som att det vore något att glädjas åt.

Aron Flam (Foto Erika Svensson, Limmud)

Från länder med statsantisemitism

För första gången i mitt liv, den 8 oktober då det var partiledardebatt och alla partiledarna fördömde Hamas, det var första gången jag sett så tydliga avståndstaganden från svenska politiska ledare. Under ett dygn då attackerna pågick, flyttade sig åsiktskorridoren i Sverige och vänstern hamnade utanför den. Då tystnade dom… Stödet var nog starkare än det varit i hela mitt liv. Det är litet, men det finns.

 Hatet är värre än vad det någonsin har varit. Det beror på att vi har fler människor här som kommer från länder i Mellanöstern som har statsantisemitism. Det vill säga judehat som pumpas ut dygnet runt, alla dagar i veckan, alla månader på året, alla år på decenniet.

Tystnaden är också större än vad det någonsin har varit. Plötsligt fick svenskar se vad israeler tvingas leva med och vilka de förväntas sluta fred med.

Dom stenar henne, bränner henne levande

Hamas gick från hus till hus, satte eld på husen, avrättade familjer vid sina frukostbord, skar upp magarna på gravida, sköt dom i huvudet, våldtog kvinnor, mördade 263 människor på ett fredsrejv i öknen, släpade med sig en massa gisslan till Gaza. Jag har sett en video på en ung kvinna som tagits från sitt hem och är omringad av en skränande folkmassa i Gaza. Dom stenar henne och medan hon stapplar omkring häller de tändvätska på henne och tuttar eld på henne. Dom bränner henne levande. Bebisar har fått halsarna avskurna.

Hamas hundvissla: döda alla judar!

Det här är ett bestialiskt judehat och det måste sägas. Men det sades inte från våra stora medier.

Hamas filmade det här och lade ut det som propaganda för att förnedra sina fiender och som en hundvissla till den övriga muslimska världen att nu är det dags att resa sig upp och döda alla judar.

Och nu väntar (Hamas) på Israels motanfall, som Israel måste göra för om inte annat befria sin gisslan. Det är en del i Hamas strategi: Dom håller nu sin egen (befolkning) fångna som mänskliga sköldar. Det är Hamas som kommer att mörda människorna i Gaza och dom använder israelerna som vapen för att göra det för att göra sina egna till martyrer.

Utan DITT stöd kan vi inte berätta sanningen och stödja Israels existentiella kamp!

Swisha DITT STÖD till 123 331 82 19 

Hamas tackade Iran, Turkiet och Ryssland

Dagen efter att attacken började och strider i Israel fortfarande pågick, uppträdde en hög Hamasföreträdare, Ali Baraka, på rysk TV Russia Today, där han berättade hur de hade genomfört attacken och vem de har att tacka. Han tackade Iran för utrustning och utbildning, Turkiet för moraliskt stöd och Ryssland för moraliskt stöd och för att Hamas har licens på att tillverka ryska vapen i Gaza.

Kommer omvärlden tillåta Israel att krossa Hamas?

Nej! Omvärlden kommer inte att tillåta Israel att krossa Hamas. (Det beror på) The Palestinian Grift, dvs Det palestinska bedrägeriet. Det är ett stort bedrägeri som har pågått länge, med västvärldens villiga hjälp. Palestinierna blev ett ”folk” runt 1967, när Arafat tog över PLO, för han var sponsrad av Sovjetunionen. Han var KGB-agent.

Konflikten (lanserades) i västmedia som en arabisk-israelisk konflikt, vilket inte passade Sovjet så bra, för Israel var underdogs mot 420 miljoner araber. Dom sa till Arafat att … göra dom palestinska araberna till ett eget minoritetsfolk som kämpar mot kolonialism, vilket passar vår propaganda bättre.

Väst låtsas att Hamas inte vill mörda alla judar

Hamas vill mörda alla judar. Västvärlden och alla andra låtsas att så inte är fallet.

Hamas vill göra sitt eget folk till martyrer. Dom gör det för att kunna visa upp lik för världens kameror, för att få mer stöd från omvärlden, mer pengar från Qatar, från västvärlden, från FN. Det är bedrägeriet!

PLO har gjort samma sak på Västbanken, i mindre skala tidigare, men har också ägnat sig åt terror, som sedan Israel måste svara på, därför att man inte kan leva bredvid någon som begår terrorbrott mot en.

När Israel svarar, då visar de upp sina döda martyrer för kamerorna och så får de mer pengar från Qatar, Saudi, Iran, FN, EU, USA, Israel, Sverige.

Flyktingar som aldrig flytt ger pengar

Och så finns det så kallade flyktingläger, inte bara det jag kallar De omstridda områdena, det som (av andra) kallas ockuperad mark, utan även i Jordanien, Libanon, Syrien: Det finns jättestora flyktingläger – i praktiken städer. Väldig få av dem som bor där flydde 1947, 1948 från det som idag är Israel. De flesta är födda och uppvuxna i (flyktinglägren). Dom är flyktingar som aldrig har flytt någonstans. Om någon från en Gulfstat gifter sig med någon av dem, räknas de som flykting. Varför? För att de får pengar från FN, EU, Qatar, Iran, Saudi, Sverige.

De spenderar sin egen befolknings liv och judarnas liv över hela världen i utbyte mot pengar.

Det här är det palestinska bedrägeriet!

Aron Flams bok "Det här är en svensk tiger" kom ut 2019 och ledde till en rättsprocess från den svenska staten mot en författare på ett aldrig tidigare skådat sätt. Flam bevisar hur Sverige samarbetade med Nazi-Tyskalnd under andra världskriget.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem