Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Utrikesminister Billström på plats i Israel får information om nödhjälpen till Gaza

Sveriges utrikesminister Tobias Billström var vid gränsen mellan Israel och Gazaremsan igår måndag den 20 maj fför att på plats få information om Israels alla ansträngningar att ge palestinierna nödhjälp. (Foto Twitter)
Igår måndag besökte Sveriges utrikesminister Tobias Billström Israel, för att på plats få uppdatering om Israels nya ansträngningar att ge nödställda civila på Gazaremsan humanitär hjälp.

Utrikesminister Billström uttryckte sin uppskattning av COGAT´s humanitära ansträngningar att hjälpa palestinska civila som drabbas av kriget mot terrororganisationen Hamas. Han blev uppdaterad om nya rutter för nödhjälpen som Israels militär har skapa för att nå de nödställda.

COGAT (The Coordinator of Government Activities in the Territories) är en avdelning inom Israels försvar som koordinerar regeringens, försvarets, internationella organisationers, diplomaters och den palestinska myndighetens intressen i civila frågor i Judéen och Samarien (Västbanken) och Gazaremsan.

https://x.com/cogatonline/status/1792776813124505950

 

 

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem