Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Västländer fördömer Iran och uttrycker solidaritet med Israel

Israels missilförsvarssystem i aktion under den storskaliga drönar- och missilattacken från Iran natten till den 14 april. (Foto: Flash90)
Flera länder deklarerar också sitt stöd för Israels säkerhet.

Ett antal västländer har fördömt den iranska attacken mot Israel i söndags kväll och uttryckt stort stöd och sympati för Israel, skriver Times of Israel.

USA, Storbritannien, Tyskland, Sverige, Norge, Danmark, Tjeckien, Kanada, Argentina och Paraguay är några av de länder som har fördömt den iranska regimens attack. Det har även FN:s generalsekreterare Antonio Guterres och Josep Borrel, EU:s höga representant för utrikes frågor och säkerhetspolitik.

Flera av länderna uttryckte också stor solidaritet med Israel efter attacken och förklarade sitt engagemang för Israels säkerhet.

Det var på söndagskvällen som Iran för första gången inledde en direkt attack mot Israel med över 300 drönare och missiler. Nästan alla sköts ned.

En sjuårig israelisk beduinflicka skadades allvarligt när ett hus träffades av splitter från en missil som sköts ner i södra Israel.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 NOK per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem