Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Barnterroristens budskap innan han sköt israeler: – Allah, seger eller martyrskap. Förlåt mig mamma, du kommer att vara stolt över mig

Far och son skadades allvarligt i en terrorattack i Jerusalem lördagen den 28 januari. (Foto: Flash90)
Så skrev 13-årige Muhammed i sin skolbok som svenska skattebetalare hjälper till att betala. Muhammed skadade allvarligt en far och hans son i Jerusalem.

I lördags gick den 13-årige palestiniern Muhammad Aliwat till angrepp med en pistol i Jerusalem. Han sköt och skadade allvarligt en far och hans son vid ingången till Davids stad.

I klippet kan du se barnterroristen med en pistol när han försöker skjuta israeler på gatan. Barnen på gatan träffades inte:

Martyrskap

Innan Muhammed begick terrorattacken skrev han ett meddelande i sin skolbok: – Allah, seger eller martyrskap. Förlåt mig, mamma, du kommer att vara stolt över mig.

Terroristen är en elev i åttonde klass vid Al-Furqan Islamic School for Boys i Shuafat i östra Jerusalem, där han undervisades med den självstyrande palestinska myndighetens (PA:s) läroplan.

Palestinska myndighetens läroplan

IMPACT-se har gått igenom barnterroristens skolplan från i år och vad som tidigare år använts för undervisning på Al-Furqan Islamic School. Innehållet i skolans läroplan är skrämmande – barn uppmuntras att begå våld och jihad, barnen utsätts för antisemitisk propaganda och uppmuntras att offra sina liv när de dödar judar.

Vid en övning i läsförståelse fick Muhammed genom en berättelse lära sig om en självmordsbombning där palestinier “skar halsen av fiendens soldater” och “bar explosiva bälten”. Historien illustrerades av israeliska soldater som sköts ihjäl av en beväpnad palestinsk man.

I en lärobokslektion om islamisk utbildning publicerad av PA ägnas ett helt kapitel åt att lära ut martyrskap, vilket är “obligatoriskt” för att avvisa fienden, att det är hedervärt, kommer att prisas och ge tillgång till paradiset. Eleverna får i uppdrag att skriva om palestinskt martyrskap och lära sig att de som inte offrar sina liv är svaga.

Grov antisemitism

Judar beskrivs som konspiratoriska, mäktiga, onda och orena, vilket beskrivs som ett hot mot islams helighet. En lärarhandledning för lärare i 7:e klass sprider lögner om att judar krossade barns huvuden, satte eld på dem och kastade dem i brunnar. Israeler beskrivs som sataniska i en dikt i en skolbok om det arabiska språket, och barn uppmuntras att befria Al-Aqsa-moskén i Jerusalem.

I naturvetenskapliga läroböcker lärs Newtons andra lag ut med en bild av en maskerad palestinsk pojke som riktar en slangbella mot israeliska soldater. Eleverna får frågan: – Vilka krafter påverkar föremålet efter att det slungats från slangbellan?

Undervisning i hat

Det mesta av den naturvetenskapliga utbildningen Muhammad och hans klasskamrater har fått, har använts för att lära dem att hata. I biologilektionen, till exempel, frågas eleverna vad som händer med en israelisk soldats inre organ när han träffas av en våldsam kollision.

Alla skolböcker och lärare som använts för att lära barnet om terrorism har fått ekonomiskt stöd av EU, inklusive Sverige, Danmark och Norge. FN-organet UNRWA använder samma läroböcker – också med stöd från EU, och därmed Sverige. UNRWA har precis lanserat en internationell kampanj för att samla in fler medel.

Sveriges nya insikt

Sveriges nya regering har genom ett paradigmskifte börjat minska bidragen och förhoppningsvis uteblir svensk sponsring av hat och terror genom UNRWA.

Länderna som fördömde den terrorattack som begicks av barnterroristen i lördags är bland PA:s och UNRWA:s största givare, och majoriteten av deras bistånd går till det palestinska utbildningssystemet. “När kommer givarländerna att vakna upp och inse att deras skattebetalare hjälper till att finansiera utbildning i terror som kostar israeliska barn, kvinnor och män livet?”, frågar IMPACT-se:s direktör Marcus Sheff.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem