Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Iranska styrkor i Israel

Irans ledare Ayatollah Ali Khamenei vid markeringen av Id al-fitr i Teheran 15 juni 2018. (Foto: Iranian Supreme Leader)
Exiliranier och tysk press har oberoende av varandra funnit bevis på iranska soldater i det pågående angreppet mot Israel.

Analyser av rösterna visar nu, enligt obekräftade uppgifter, persiska dialekter hos många av de terrorister som befinner sig i Israel. De av Iran utsända soldaterna ser till att slakten av civila judar blir mest möjligt grym och effektiv.

Iranier i protest mot mullorna

Samtidigt kommer det in videor från Iran, hur vanliga iranier protesterar mot iranska ledningens fixering att utplåna judarna i Israel med palestinierna som vapen.

Fotbollssupportrar är upprörda över att palestinska flaggor tas in på stadion.

Wall Street Journal skriver att Iran deltog i planeringen av terrorattacken mot Israel lördagen den 7 oktober, där över 700 israeler dödades. Iran deltog i planeringen och gav “grönt ljus” till attacken bara några dagar före anfallet.

Tidningen har uppgifterna från högt uppsatta källor inom den palestinska terrorgruppen Hamas och den libanesiska terrorgruppen Hizbollah.

Över tusen terrorister stormade Israel genom hål i säkerhetsstängslet, över havet och i luften med skärmflygare. Drönare användes som släppte sprängämnen över observationsposter vid gränsen, mot stridsvagnar och vaktposter. Dessutom avfyrades flera tusen raketer.

Hur genomfördes invasionen?

Det har också förekommit rapporter om att teknik använts för att blockera kommunikationen mellan israeliska soldater vid gränsen, vilket hindrade dem från att varna resten av armén. 

Hela attacken var inriktad på att överraska Israel, så att de inte skulle hinna reagera innan de drygt tusen terroristerna var inne i Israel. Där kunde de starta den blodiga massakern genom att gå från dörr till dörr för att avrätta civila i Israel.

Islamistiskt dubbelspel

För att bygga upp överraskningsmomentet ska Hamas ha spelat ett dubbelspel med Israel i över ett år, där de skapat intrycket av att de inte varit intresserade av en konflikt. Det lurade Israel, skriver Times of Israel

Irans president Ebrahim Raisi säger att han stöder attacken mot Israel. Han har gratulerat ledarna för terrorgrupperna bakom attacken.

Svenska bidragstagare stöder Hamas

Organisationer med stora bidrag från Sverige har inte fördömt Hamas terrorinvasion, utan lagt skulden på Israel. Inte sedan förintelsen har så många judar dödats på en dag.

Utöver de drygt 700 dödade är flera tusen skadade, många hundra allvarligt. Hamas har också kidnappat över 100 israeler till Gazaremsan.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem