Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Israel uppmanar att evakuera norra Gaza, Hamas håller kvar civila

Inspelat samtal som visar hur Hamasregimen håller kvar civila som mänskliga sköldar.
Under de senaste dagarna har IDF uppmanat invånarna på Gazaremsan att evakuera sina hem i områdena där flyganfall mot Hamas terrorregim.

Meddelandet skickades ut med en mängd olika sätt. Tusentals broschyrer distribuerades från luften över Gaza och direkta telefonsamtal och textmeddelanden till Gazabor varnar dem för risken att vistas i områdena norr om Wadi Gaza (Gazaån).

Evakuera – åk söderut!

“Kära invånare i Gaza Terrororganisationerna har startat ett krig mot staten Israel, och Gaza City har blivit en stridszon. Du måste omedelbart evakuera ditt hem och ta dig söder om Wadi Gaza. För din säkerhet: Du kan inte återvända till ditt hem förrän du får besked från Israels försvarsstyrkor (IDF). Offentliga skyddsrum i Gaza City måste evakueras. Närma dig inte säkerhetsstängslet – för din egen säkerhet och för din familjs säkerhet. Den som närmar sig säkerhetsstängslet utsätter sig själv i livsfara. Du måste evakuera ditt hem och åka söder om Wadi Gaza.”

Hamas hindrar civila att fly

 I ett telefonsamtal mellan en underrättelseofficer och en invånare i Jabalya berättar mannen att Hamas beslagtar människors personliga tillhörigheter inklusive deras bilnycklar och ID för att hindra dem från att bege sig söderut för säkerhets skull, som de blivit instruerade av IDF. Detta stoppar honom från att evakuera sin familj.

Detta är ytterligare ett bevis på att Hamasregimen aktivt hindrar de civila palestinierna från att evakuera söderut för att skydda sig själva och sina familjer.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem