Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Terroristernas bombfabrik förstörd

Israeliska soldater under en arrestering på Västbanken den 3 november 2022. (Foto: The Israeli Defense Forces)
Minst 15 bomber hittades på platsen.

Den israeliska försvarsstyrkan IDF och den israeliska polisen förstörde en bombfabrik som användes av palestinska terroristgrupper i en antiterroraktion på Västbanken på onsdagsmorgonen. Minst 15 improviserade bomber hittades på platsen, som sprängdes av de israeliska styrkorna.

Flera vägbomber som hade placerats ut längs vägarna mot bombfabriken upptäcktes och förstördes också av de israeliska soldaterna.

 

I en annan incident attackerades israeliska soldater av palestinska militanter nära en militärpost utanför Nablus. Två palestinier sköt mot de israeliska soldaterna från en bil, men de israeliska soldaterna lyckades skjuta tillbaka och stoppa bilen. En av militanterna skadades och arresterades. Den andra lyckades ta sig undan.

Inuti bilen hittades ett maskingevär, en handgranat, militär utrustning och mer än tolv magasin, enligt den israeliska försvarsstyrkan.

Ett maskingevär, en handgranat och stora mängder magasin beslagtogs. (Foto: IDF)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem