Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Föredraget av David Weinberg den 7 april uppskjutet

Den kände politiska kommentatorn David M. Weinberg
MIFF Sverige och KKL Israelfonden beklagar att föredraget den 7 april med David M. Weinberg måste skjutas på framtiden på grund av dödsfall i hans närmaste familj. Vi känner med honom och återkommer vid ett senare tillfälle med en ny inbjudan.

Tema: Vem är rädd för Abraham-avtalen?

Medlemmar, politiker och press prioriteras.

Israel är fundamentet i en ny muslimsk-judisk allians för säkerhet och fred i Mellanöstern och Nordafrika. Abraham-avtalen är en tydlig avvisning av den palestinska kampanjen att förvägra och kriminalisera det judiska folkets historiska rättigheter i Israel. David M. Weinberg, en av Israels främsta engelskspråkiga politiska kommentatorer, ger dig en uppdatering av de aktuella händelseförloppen både internt i landet, såväl som ny skeenden i Mellanöstern.

David M. Weinberg är fast kolumnist om saker som rör försvar och diplomati i de israelska tidningarna The Jerusalem Post och Israel Hayom och är senior stipendiat vid Israel’s Defence and Security Forum.

Han har rest mycket från Israel till Gulfstaterna och har fått många politiska kontakter i Förenade Arabemiraten. Under det senaste året har han publicerat tio artiklar om Abraham-avtalens framtid.

Sedan han flyttade från Kanada till Israel 1990 har Weinberg haft en rad offentliga positioner, som bland annat senior rådgivare till dåvarande vice premiärminister Nathan Sharansky och medgrundare av Global Forum against Anti-Semitism vid den israeliska premiärministerns kontor.

Genom att vara Israels kontorschef för Kanadas Center for Israel and Jewish Affairs (CIJA) och vice ordförande för Jerusalem Institute for Strategy and Security (JISS) har Weinberg ytterligare insikter som han kommer dela med sig av under föredraget.

Twitter @dmweinberg       

www.davidmweinberg.com      

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem