De som gillar den israeliska spänningsserien Fauda kan se fram emot mer spänning med Doron och de andra. (Foto: Netflix)

Redo för säsong fyra av succéserien Fauda

Vi kan bara se fram emot den 20 januari nästa år.

Stödjer du den judiska staten Israels rätt att existera? Klicka JA eller NEJ.

Den populära israeliska spänningsserien Fauda är tillbaka med en fjärde säsong på Netflix den 20 januari 2023, skriver i24 News.
Lior Raz, som också är medförfattare till serien, är tillbaka som seriens huvudkaraktär Doron. Till säsong fyra är även den franska skådespelerskan Laura Smet med. "Stolt över att vara en del av Fauda 4", skrev hon på Instagram tidigare i år.
Fauda, ​​som betyder "kaos" på arabiska, lanserades på Netflix 2016 och har sedan dess blivit en av Israels mest populära serier internationellt. Serien har också blivit den mest sedda tv-serien i arabvärlden.
Mycket av Faudas popularitet beror på seriens realism. Båda författarna av serien har använt sina erfarenheter från den israeliska armén i manuset.

 

– Serien förblir en fiktion även om vi försöker ge den inslag av verklighet, säger Avi Issacharoff, den andra medförfattaren till serien.

 

Medan seriens israeliska antiterroristenhet har haft att göra med den palestinska terrorgruppen Hamas under tidigare säsonger, måste de den här gången konfrontera den libanesiska terrorgruppen Hizbollah.
Share on Facebook
Share on Twitter
Email
WhatsApp
Print
Telegram