Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Hamas-grundarens son: Hamas accepterar inte Israels rätt att existera

Mosab Hassan Yousef, son till en av Hamas grundare. (Skärmdump Piers Morgan’s “Uncensored” talk show)
Hamas slakt av israeler, som är ett folk med trauma från Förintelsen, "öppnade helvetets portar för det palestinska folket."

Mosab Hassan Yousef, son till en av Hamas grundare, går till angrepp mot terrororganisationen och dess västerländska anhängare i en engelsk TV-show i torsdags. 

Yousef, även känd som “den gröna prinsen”, dök upp efter en mängd andra palestinska gäster som hade bjudits in för att ge sina perspektiv på Israel-Hamas-kriget. 

Hamas slakt av israeler, ett folk som besvärats av trauma från Förintelsen, “öppnade helvetets portar för det palestinska folket”, vilket visar Hamas vilja att offra palestinska barn och civila, sa Yousef.

“Om vi inte stoppar dem nu…”

“Detta är mitt budskap som före detta Hamas-medlem, som son till en av Hamas grundare: Om vi ​​inte stoppar dem nu kommer nästa krig att bli ännu dödligare.” 

Yousef växte upp i Ramallah på Västbanken (Judéen) som son till Hassan Yousef, en medgrundare av Hamas. Han kom att försvara Israel.

Hamas mål

Morgan frågade Yousef vad Hamas hade för mål när bildades.

“Hamas vill bara förstöra Israel. Sedan dess etablering har Hamas haft ett mål i åtanke, som är att förinta staten Israel,” sa Yousef.  

“Det är ingen hemlighet att Hamas vill förstöra staten Israel. De kan inte acceptera Israel eller acceptera Israels rätt att existera.”

När det gäller Hamas massaker i södra Israel den 7 oktober sa Yousef att även om han blev överrumplad av attackens omfattning var han inte förvånad över Hamas brutalitet.

Gazaborna kommer tacka Israel

Yousef menade att när Hamas slutligen avsätts kommer inte bara Gazaborna att fira, utan de kommer också att tacka Israel för att de gjorde det. 

Västerländska palestinska aktivister

 Morgan frågade vad han ville säga till pro-palestinska aktivister som anklagar Israel för konflikten.

“Sedan min barndom har jag hört berättelserna från [de som är] pro-Palestina och från de som använder den så kallade ‘Palestinska saken’. De bryr sig minst om de palestinska barnen och deras framtid. Jag är den legitima representanten för de palestinska barnen. Barnet inom mig talar. Jag vill inte att någon kommer från London eller att någon kommer från andra sidan jorden att berätta för mig vad som är de palestinska barnens kamp.”

Ge oss möjligheten att vara Israels röst i Sverige !

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem