Videobevis på hur palestinska myndigheten dödar barn i terrorattacker

Nya generationer palestinier upplärda i hat och terror omöjliggör alla fredslösningar.

Palestinian Media Watch (PMW) har sammanställt en video med bevis på hur den palestinska myndigheten (PA) indoktrinerar skolbarn och deras föräldrar till att offra sig för att döda judar.  

PA hjärntvättar barn från förskoleåldern och uppåt med att deras livs viktigaste uppgift är att dö så tidigt som möjligt i en terrorattack mot judar.

Resultaten av EU:s undersökning av PA:s läromedel har avslöjat delegitimering, demonisering, uppvigling och hets mot Israel och judar.

PMW:s videor gör att ingen kan längre tvivla på att det hat mot Israel och dess befolkning som PA undervisar om i skolorna. Ingen kan heller längre påstå att PA:s mål är ett framförhandlat fredsavtal.

PA:s skolors hyllande av terrordåd så sent som den 27 januari i år är inget de döljer. De fortsätter att få stöd från väst. Och barn fortsätter att vara en slags självmordspilot i Mahmoud Abbas barnarmé.

När nya generationer ständigt inpräntas icke-demokratiska, våldsamma lösningar är detta beviset på att PA aldrig har varit intresserade av att leva i samförstånd och lugn. Deras mål är utplåning av den judiska staten Israel och dess invånare.

Den stora frågan är varför demokratiska västländer stöder PA både ekonomiskt och politiskt.

Se PMW video HÄR med SVENSK text!

Share on Facebook
Share on Twitter
Email
WhatsApp
Print
Telegram