Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Hamas är värre än ISIS  –  Israels Minister för kvinnors framsteg May Golan

Hamas är värre än ISIS – Israels Minister för kvinnors framsteg May Golan. (Skärmdump)
I en intervju i brittiska programmet TalkTV berättar den israeliska ministern på ett rättframt sätt om massakrerna som Hamas genomförde den 7 oktober, om varför Hamas är värre än ISIS och om Hamas plan för de västliga demokratiska länderna.

Jag måste berätta för dig att kriget har ännu inte börjat. Och om världen i övrigt bara tror att det här är i mitten eller mot slutet, tar den helt fel. För vi har sett saker som vi inte har sett sedan Förintelsen. Israel vägrar att leva under naziattacker ännu en gång. (De) slaktar kvinnor, bebisar och barn, och vi har sagt ”Aldrig mer”. Vi menar det!

Därför är Hamas värre än ISIS.

Varje dag kommer det fram fler och fler skräckhändelser, ofattbara saker som inte ens hjärna kan ta in. Som Israels Minister för kvinnors framsteg har jag startat ett hjälpcenter för kvinnor. Och igår fick jag höra ytterligare en skräckupplevelse. En man hittade sin gravida fru, där terroristen hade tagit ut fostret ur hans dödade frus kropp och sköt barnet utanför hennes kropp. Det är sådana här saker som vårt intellekt inte ens kan ta in.

Världen säger att Hamas är ISIS, men Hamas är värre än ISIS! För när ISIS slaktade människor och halshögg dem, fanns det inga celebriteter som stod upp för dem. Men Hamas låtsades vara en fredsorganisation som kämpade för frihet. ISIS hade inte stödet från celebriteter (som Hamas har) och som normaliserar dem inför världen. Därför är Hamas värre än ISIS.

Handgranat hade stoppats in i kroppen

Ytterligare en skräckhistoria. Folk väntade igår på begravningsplatsen för att begrava sina döda. När de trodde att kropparna av deras älskade anhöriga skulle komma ut, kom en rabbin ut och sa ”Vi är ledsna, men ni får vänta lite längre. Efter ytterligare en stund fick vi reda på att en handgranat hade stoppats in i kroppen (av Hamas) för att orsaka ännu mer sjuk ondska.

Medan världen pratar om när militären kommer att gå in (på Gazaremsan), behöver världen förstå att det judiska folket har blivit förföljda i över 2 000 år. Nu står de inför något som ingen mentalt frisk människa ens kan begripa.

Feministerna är tysta när en israelisk kvinna mördas

Medan världen pratar om vad som händer i Gaza, vill jag påminna världen om fjärde Genèvekonventionens 27 paragraf, som FN och alla kvinnoorganisationer som är tysta just nu. Jag har förresten aldrig sett så många feminister vara så tysta som nu. Den enda gång de är så tysta är när en judisk kvinna eller en israelisk kvinna blir våldtagna eller mördad. Men jag gissar att antisemitismen är värre än antifeminismen nu.

Men enligt Genèvekonventionen får man inte attackera kvinnor och barn, varför denna (massakern) är ett mycket stort brott mot Genèvekonventionen. Trots det hör man inget från FN eller kvinnoorganisationerna runt om i världen.

Kändisar som håller tyst om Hamas brutalitet

Och alla kändisar som talade om kvinnors situation i Gaza säger absolut ingenting om att (israeliska) kvinnor blev slaktade, blev våldtagna, brutalt slagna, kidnappade med sina barn och tagna till Gaza. De var nakna. Detta filmades live av Hamas terrorister.

Som kvinna och som minister för kvinnofrågor i Israel, kan jag inte sluta ögonen de senaste veckorna efter att ha sett dessa hemskheterna. Jag tror inte att jag någonsin kommer att bli den samma.

Jag uppmanar världen som ser dessa fruktansvärdheter, men inte säger något… Jag vet att många stöder Israel, men dessa kändisar som Ophra Winfray och Jennifer Aniston, som nu är tysta, men annars kämpar för kvinnors rättigheter. Var är ni när kvinnors rättigheter blir brutalt, brutalt attackerade i en demokrati? Det här är inte bara en kamp för Israel, det är en kamp för den fria, demokratiska världen!

Journalisten:

Jag tycker det är väldigt viktigt att Israel hämnas de groteska grymheterna som dess befolkning utsattes för. Men kommer IDF visa återhållsamhet när de går in i Gaza?

Allierade tog ingen hänsyn till civila i kriget mot nazisterna

Det måste vara helt klart att när dessa två miljoner palestinier valde Hamas (i 2005 års val) de 30 000 Hamasmedlemmarna (att styra området). Dessa två miljoner palestinier valde dem, precis som i vilken annan arabisk diktatur/demokrati. Vi måste behandla dem på samma sätt som när USA attackerade nazisterna, de tog ingen hänsyn till de civila. När de allierade attackerade nazisterna tog de ingen hänsyn till de civilas (behov av) gas, bränsle eller vatten. Det gjorde de inte! Men den israeliska armén upprättade en säker zon i södra Gaza (för befolkningen).

Vi har (också) varskott Gazas civila att lämna norra Gaza, men Hamas vägrar låta dem lämna (norra Gaza). Det är dem som använder Gazas befolkning, kvinnorna och barnen, som en (mänsklig) sköld för deras terror.

Hamas vill döda judar! Punkt!

Vi pratar hela dygnet med media. Journalisterna talar med människor vars familj blev slaktade, dödade, människor som var en del av fredsorganisationer och körde Gazabor till sjukhusen i Israel. Dessa människor som bodde där, kände Hamas till, men gjorde ingen skillnad på vänster- eller högermänniskor i Israel. De gjorde ingen skillnad på dem som ville ha fred och på dem som inte ville ha fred. De ville döda judar. Punkt!

Vi har inga som helst betänkligheter (att agera) mot människor, som inte hade några betänkligheter (mot att döda) oss.

Det handlar om att förstöra Hamas

Världen pratar om proportionellt svar. Kommer ni ihåg Gilad Shalit, soldaten som kidnappades? Vi frigav 1027 fångar för att få honom fri. En normal matematik som handlar om hämnd, som du sa  – och förresten handlar det här inte om hämnd – det handlar om att förstöra Hamas …

Journalisten: Ni har rätt att hämnas!

Vi behöver mer än en miljon döda människor i Gaza (som en jämförelse med gisslanutväxlingen för GiladShalit), men detta är inte målet.

Journalisten: Vad är Israels plan för Gazaremsan efter att ni förhoppningsfullt har förstört Hamas?

Palestinierna kunde ha njutit av en rik och generös granne bredvid sig. Vi såg detta i fredsavtalet med Egypten, Libanon, Abrahamavtalet. Vi såg att de kom som turister från dessa länder och att israeliska turister kom till dem. Men det finns ingen fredspartner (i Gaza). Så just nu handlar det om att förstöra alla Hamasfolk, all terrorutrustning, alla deras vapen, allt som har att göra med dem. Israel kommer inte längre att acceptera att bo närmast terrorismen.

Israel kämpar för alla demokratiska länder

Jag upprepar än en gång att Israel inte endast kämpar för sin egen del. Israel kämpar för den fria världen. Israel kämpar för alla demokratiska länder i världen. Att döda Hamas, är inte bara att döda Hamas här, det dödar Irans hopp om att förstöra Israel (via) terrorgrupperna i Libanon och Syrien som bidar sin tid för att förstöra Israel. Hizbollah i norr väntar på att se om vi kommer att förstöra dessa terrororganisationerna.

(Vårt försvar) har aldrig handlat om att förvärra situationen för människorna i Gaza, aldrig! Om det inte var för pengarna, vattnet och elektriciteten som Israel har gett till folket i Gaza hade Hamas inte brytt sig om folket i Gaza alls.

Storbritanniens inrikesminister har föreslagit att göra det olagligt att flagga med palestinska flaggan, att drapera sig med den palestinska flaggan, olagligt, eftersom bland demonstranterna fanns dem som öppet stödde Hamas. Vad tycker du om dessa demonstrationerna?

Den fria världen måste stödja Israel

Det sårar mig in i själen. Det är en sådan skam. Här talar vi inte om ockupation eller inte ockupation. Här handlar det om att döda kvinnor, män, barn, våldta dem, slakta dem, halshugga dem, göra saker som jag inte ens vill säga för att göra dig illamående. Och det är ett faktum att Israel är under attack hela tiden. På de största universiteten runt om i världen gör propalestinier ständig återkommande aktioner (mot Israel). Detta innebär – och är det viktigaste av allt – Israel är inte säkert förrän resten av den fria världen reser sig och säger ”ALDRIG MER!”

Hamas är ISIS. Hamas är terror.

Det skamliga som folk lägger in i Hamasflaggan. Hamas är ISIS. Hamas är terror. Alla de som håller i Hamasflaggan eller virar in sig i den är för mord. Och ta inte fel. Om de vågar göra det här vid gränsen till Israel, så kommer de människorna som sveper in sig i Hamasflaggan i era länder, att mörda i era länder. De kommer att göra det samma, när de kan. De har terrorgrupper runt om i världen, som väntar på den dagen de får order (att mörda).

Pro-Hamasprotester borde förbjudas

Det här är inte bara mot Israel och det judiska folket. Detta är mot allt som är liberalt, demokratiskt. Som Israels Minister för kvinnors framsteg känner jag till situationen för arabiska kvinnor, inte bara i Israel eller i Gaza, men över hela världen. Detta är en mörk, mörk kultur och diktatur, som inte tror på kvinnors rättigheter eller på liberala värden. Alla protester som är pro-Hamas, är för terror och borde förbjudas i ett demokratiskt land!

Det är skamligt. Jag har varit i Storbritannien många gånger och jag älskar folket där. Jag kan inte tro att någon demokratisk britt kan vara för dessa händelser som är en del av en terrorgrupp. Ni borde förbjuda det och stå upp och säga: Inga Hamasflaggor eftersom Hamas är ISIS, Hamas är terror.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem