Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Se vad IDF hittade under UNRWA:s högkvarter

Under UNRWA:s högkvarter i Gaza hade Hamas byggt ett stort datacenter. (Foto: Skärmdump)
Under UNWRA:s högkvarter på Gazaremsan hade Hamas byggt ett datacenter. – Vi visste ingenting om detta, hävdar UNRWA.

Under Gazas högkvarter för FN:s hjälporganisation för palestinska flyktingar i Mellanöstern, känd som UNRWA, hittade israeliska soldater en Hamas-tunnel där ett datacenter hade etablerats. Centret låg under FN-byggnaden för att undvika att det träffades i en israelisk flygattack. 

Det underjordiska datacentret var komplett med stora servrar, industriella batteripaket och övernattningsmöjligheter för Hamas-terroristerna som drev datacentret. Datacentret användes troligen av Hamas för underrättelser och kommunikation.

Avslöjandet om datacentret under UNRWA-byggnaden kommer vid en tidpunkt då det stormar kring den kontroversiella organisationen. I slutet av januari blev det känt att minst 12 UNRWA-anställda deltog i terrorattacken mot Israel den 7 oktober

Anklagelserna om att UNRWA:s personal deltog i massakern har lett till att några av organisationens största finansiärer har fryst sitt ekonomiska stöd. Norge, å andra sidan, gav nyligen ytterligare 275 miljoner norska kronor till den kontroversiella organisationen.

Datacentret under UNRWA:s högkvarter hittades efter att en gripen terrorist avslöjat dess plats under ett förhör.

Chefen för UNRWA, Philippe Lazzarini, säger att FN-organisationen inte visste något om att Hamas hade byggt ett stort datacenter under deras högkvarter. Israeliska myndigheter säger däremot att UNRWA har känt till Hamas verksamhet, men har valt att ignorera dem.

Vapen hittades också inne i själva UNRWA:s högkvarter.

 

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem