Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Berättar på Nordiska Israelkongressen hur vi vinner i sociala medier

Daniel Braun (till vänster) och Ido Daniel föreläser på Nordic Israel Congress.
Två israeliska experter på sociala medier är på plats för att inspirera på Nordic Israel Congress. Daniel Braun kommer att förmedla uppdateringar från MIFF:s konferens till 4,6 miljoner följare.

Från fredagen den 10 maj till söndagen den 12 maj 2024 kommer MIFF att vara värd för Nordic Israel Congress på Scandic Fornebu.

Vi har redan tillkännagivit många av våra intressanta talare.

De två sista talarna på Nordic Israel Congress 2024 är Ido Daniel och Daniel Braun. På lördag eftermiddag kommer de att berätta och visa hur Israelvänner kan vinna för Israels sak på sociala medier.

Ido Daniel är expert på digitala medier och chef för digital strategi vid Israels ministerium för diasporafrågor och bekämpning av antisemitism. Daniel leder arbetet med att bekämpa delegitimeringen av Israel på sociala medier. Han har byggt upp internationella nätverk av experter och influencers som förmedlar israeliska narrativ.

Daniel Braun har över 4,7 miljoner följare på sina sociala mediekanaler. Han har stor erfarenhet av att kommunicera Israels sak till en internationell publik, och kan berätta om sina erfarenheter och mest virala ögonblick både före och efter den 7 oktober. Titta på hans kanaler på TikTok (4,2 miljoner) och Instagram (0,5 miljoner).

Förutom de tidigare nämnda talarna kommer MIFF:s VD Conrad Myrland att presentera MIFF:s kamp för sanningen på fn.no och i skolböcker på fredagskvällen. På lördagen blir det en paneldiskussion där MIFF:s medarbetare i Sverige och Danmark berättar om det gångna årets höjdpunkter, bland annat presentationen av en ny medarbetare i Sverige. Som vanligt kommer även en representant från den israeliska ambassaden att närvara vid slutföreläsningen på söndagen.

På Nordic Israel Congress kan du också delta i MIFF:s årsmöte och festkvällen på lördagen. Vi hoppas att du kommer och anmäler dig snabbt! Än så länge är det rekordmånga anmälningar, och det kan bli helt fullt på hotellet.

Klicka här för program, priser och anmälning

OBS! Avsätt även söndag eftermiddag den 12 maj i Oslo – då blir det en stor gemensam demonstration mot hatet mot Israel, från 15:30 på Eidsvolls plass. Programmet kommer att uppdateras av  huvudarrangören Felleskomiteen for Israel (fki.no)

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem