Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Dokumentären om massakern i Israel på deltagarna vid Supernova-festivalen kan nu ses på SVT Play

MIFF har köpt visningsrättighet för dokumentären om massakern på Novafestivalen.
Den gripande 52 minuter långa dokumentären om de palestinska terrororganisationernas massakrer kan nu ses på SVT Play. Festivaldeltagare och hjälparbetare berättar sina fasansfulla upplevelser om överlevnad, obeskrivliga händelser de bevittnat och kampen för att hitta tillbaka till livet.

Genom att sammanbinda dramatiska ögonvittnesskildringar från överlevande och första hjälpen, med realtidsfilmer från flera källor, ger “Supernova” en äkta och detaljerad sammanfattning av massakern som utfördes av Hamas på Nova musikfestival i Re’im, några kilometer från Gazaremsan på morgonen den 7 oktober. Fångade strax efter deras trauma, syns deras känslor tydligt.

Massakern på Supernovafestivalen i Negev-öknen markerar en historisk vändpunkt för Israel. Den 7 oktober 2023 klockan 06:30 bröt Hamas-terrorister genom gränsen från Gazaremsan till Israel och inledde en stor, planerad och samordnad attack. Ett av målen var en årlig technomusikfestival med över 3500 festglada ungdomar.

Snart förvandlades festivalområdet till en skräckscen: Över 370 människor mördades brutalt, hundratals skadades och 40 kidnappades och togs som gisslan. Festivalattacken vid Re’im var ett av Hamas första mål och starten på kriget som fortsätter än i dag.

Förtvivlan i Israel är stor – över 1200 människor har dödats och över 240 har kidnappats av Hamas. (Foto: Flash90)

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem