Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Far och son våldtog kvinna och dödade henne den 7 oktober

Jamal Hussein Ahmad Radi våldtog en kvinna tillsammans med sin son innan han dödade henne. (Foto: Skärmdump)
De chockerande avslöjandena kommer fram i förhör med terroristerna.

Två palestinska Hamasterrorister, en far och en son, har erkänt att de våldtog oskyldiga israeliska civila innan de dödade dem under massakern den 7 oktober. Det är den brittiska tidningen DailyMail som har publicerat de chockerande beskrivningarna.

Jamal Hussein Ahmad Radi (47) och hans 18-årige son Abdallah greps av israeliska soldater inne i Gaza i mars. I förhör har de berättat hur de bröt sig in i kibbutzen Nir Oz och dödade, våldtog och kidnappade.

– Vi hittade någon i varje hus. Antingen dödade vi dem eller så kidnappade vi dem. I det första huset hittade vi en kvinna och en man. Vi sköt ihjäl dem. De måste ha varit i övre 40-årsåldern, säger Radi, till synes utan samvetskval.

I förhöret, som filmades av säkerhetstjänsten Shin Bet, erkänner 47-åringen också att han våldtog en israelisk kvinna under den brutala attacken.

– Jag hotade henne med vapen för att hon skulle klä av sig. Jag minns att hon hade shorts på sig. Hon skrek och grät medan jag våldtog henne, fortsätter han.

47-åringen, som tillhör Hamas säkerhetsstyrkor, säger i förhöret att han inte vet vad som hände med kvinnan efter våldtäkten.

Men enligt sonen var det pappan som dödade kvinnan, efter att pappan, sonen och en annan familjemedlem hade våldtagit henne.

– Min pappa våldtog henne, sen gjorde jag det och sen min kusin. Vi gick därifrån efteråt, men min pappa dödade kvinnan efter att vi hade våldtagit henne, säger sonen i förhöret. Han erkänner också flera andra våldtäkter under attacken den 7 oktober.

– Innan den här kvinnan, våldtog vi en annan tjej också. Jag dödade två personer, våldtog två personer och bröt mig in i fem hus, berättar 18-åringen.

De skakande bekännelserna kommer två månader efter att Pramila Patten, FN:s särskilda rapportör om sexuellt våld i konfliktområden, publicerade en rapport om sexuella övergrepp som utfördes av Hamasterrorister under massakern den 7 oktober.

Under det månadslånga besöket i Israel talade hon med 34 överlevande, besökte kibbutzer som attackerades och bårhus där offren förvarades.

“Det jag bevittnade i Israel var scener av ofattbart våld som utfördes med chockerande brutalitet”, sade Patten efter sitt besök i Israel.

Trots överväldigande bevis för sexuellt våld under massakern den 7 oktober försöker många fortfarande förneka att den ägde rum.

Jamal Hussein och hans son sitter nu i fängelse i väntan på rättegång.

 

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem