Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Fatahämbetsman: Jag är inget Hitler-fan, men det är uppenbart varför Förintelsen hände

Se vad dina skattepengar hjälper till att finansiera. (Foto: Skärmdump, MEMRI)
Decennier av missbruk av svenskt bistånd har det palestinska regeringspartiet Fatah använt till att hylla terror mot israeler, antisemitism och hat.

Denna uppvigling har den palestinska myndigheten (PA) sysslat med sedan början av 1990-talet då Osloavtalen lanserades. Och svenska skattebetalare hjälpt till att finansiera vansinnet.  

Först i samband med de storskaliga massakrerna och tagande av 240 gisslan den 7 oktober, satte svenska regeringen ner foten. Försiktigt. Trots det fortsätter pengarna att strömma in till palestinierna.

Hög Fatah-ämbetsman hyllar Hitler och Förintelsen.

Under sin intervju på Sada Al-Balad TV (Egypten) den 23 februari 2024 sa Yasser Abu Sido att han inte är ett “Hitler-fan”, men att det fanns “uppenbara skäl” till att Förintelsen inträffade. Abu Sido sa också att “judarna och den globala sionismen” planerade att ta kontroll över Tyskland, att judarna skulle förstöra Tysklands ekonomi och moraliska värderingar. Abu Sido fortsatte med att säga att judarna har förfalskat Toran.

Yasser Abu Sido:

– Flera europeiska, amerikanska och arabiska ämbetsmän har sagt att en israelisk attack mot palestinierna i Rafah är likvärdig med Förintelsen. Min fråga är; Varför inträffade Förintelsen? Jag är inget Hitlerfan, men det fanns uppenbara anledningar till att Förintelsen inträffade. Judarna och den globala sionismen erbjöds att åka till Argentina, Uganda, delar av Sinai och södra Irak… Men de valde Palestina av andra skäl, som vi kan komma in på.

– De planerade att ta kontroll över Tyskland. De började förstöra Tysklands ekonomi och moraliska värderingar. Hitler svarade med att tvinga judarna att slicka trottoarerna. De vet det mycket väl. Kristallnatten är välkänd i judisk historia. Så är det med de långa knivarnas natt, då judar tvingades bära Davidsstjärnor på sina kläder och kallades “smutsiga judar”.

“slicka trottoarerna”

– Låt mig säga det högt och tydligt – judarna förvrängde många verser i Toran för att göra dem mer behagliga för dem. Jag vill inte nämna några exempel, eftersom vissa människor kanske anser mig vara en antisemit, även om det är vi araber som är semiter, inte de.

Intervjun översattes till engelska av MEMRI

Svenska Bulletinen har berättat om vilken våldsam och rasistisk syn som finns inom Fatahs ledning, men i övrigt – var finns vreden över uttalandet?

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem