Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Kom till Nordic Israel Congress 10 – 12. maj och lyssna på mycket relevanta föredrag. Var snabb med anmälan, begränsat antal platser

Fatahs talesperson hyllar slakten av judar

Talesperson för palestinska regeringspartiet Fatah Abd Al-Rahman Abu Al-Rub. Skärmdump och undertexter från Palestinian Media Watch (PMW).
Den svenska regeringens beslut igår om att stoppa allt utvecklingsbistånd till palestinierna, visar sig allt mer riktigt.

Bistånds- och utvecklingsminister Johan Forssell har tappat tålamod med den palestinska myndighetens inställning:

”Vi har en ny situation efter den 7 oktober. Både vad gäller storleken på de terrorattacker som har skett, men också det faktum att den palestinska ledningen ju inte på ett tydligt sätt har tagit avstånd från de här avskyvärda terrordåden.”

Bistånds- och utvecklingsminister Johan Forssell, Moderaterna. (Skärmdump)

Forssell är diplomatisk. Den palestinska myndigheten har sedan lång tid stött terrordåd och betalat terrorister efter hur många de dödat och skadat (Pay-for-Slay). Utan att uppmuntra till våld mot israeler, skulle Mahmoud Abbas förlora de sista av sina sympatisörer till Hamas och Islamiska Jihad.

Se det här videoklippet av palestinska regeringspartiet Fatahs talesman Abd Al-Rahman Abu Al-Rub som uttrycker sin upphetsning över massakern på över 1 000 civila israeler:

Han är inte ensam. Enligt en opinionsundersökning vill bara 10% av palestinierna att terrorister som dödar israeler ska arresteras.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 300 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem genom att fylla i formuläret nedan och trycka på “skicka”!