Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Hamas-terroristerna gick i FN-skolor och FN-personal firade massakern

Ebrahim Al Azaiza identifierar sig som engelsklärare för UNRWA i Gaza. "Vilken vacker syn", skrev han när han postade det här fotot av en brand i en israelisk stad på morgonen den 7 oktober. Branden startades av en Hamas-raket.

En ny rapport dokumenterar att mer än hundra av terroristerna den 7 oktober utbildades vid FN-skolor som betalats av svenska skattepengar.

Upprepade varningar från MIFF

Regeringen investerar miljarder kronor i jihad-utbildning och “rättigheter” som kommer att förstöra världens enda judiska stat. MIFF har återkommande rapporterat att stödet till UNRWA, FN:s hjälporganisation för ättlingar till palestinska flyktingar, inte bidrar till fred – tvärtom.  

Sveriges tidigare regering struntade i MIFF:s varningar men den nuvarande har beslutat att minska biståndet betydligt. Fortsatta svenska skattepengar till hatutbildning i UNRWA-skolor strömmar dock fortfarande in till UNRWA via FN och EU.

Facit kom 7 oktober

Nu finns facit. Den 7 oktober deltog ett stort antal före detta elever vid FN-skolor i massakrerna i Israel. Anställda vid FN:s skolor firade terrorattacken där över 1 400 israeler dödades, över tre tusen skadades och över 240 togs som gisslan

Måndagen den 6 november publicerar IMPACT-se en rapport som borde få det svenska stödet till UNRWA att frysas omedelbart.

Rapporten dokumenterar 

• Minst hundra Hamas-terrorister som deltog i massakern den 7 oktober är elever som har gått i FN-skolor i Gazaremsan. Det är troligt att antalet är betydligt större.

• Minst 14 lärare och personal vid FN:s skolor har firat massakern den 7 oktober i sociala medier.

• En officiell Facebooksida på en UNRWA-skola i Nablus (på Västbanken) ber om seger för Hamas “jihad-kämpar” och gör historiska referenser till dödandet av judar under profeten Muhammeds livstid. Texter ur en undervisningsbok i islam läses som innehåller uppvigling till våld och kamp till döden mot Israel.

Över hälften av skolbarnen på Gazaremsan går i FN:s skolor. Här används den palestinska myndighetens läroplanslitteratur, skolböcker som hetsar till jihad och hat mot judar.

För Israels rätt att existera i fred

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem