Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Alla dessa terrorister har gått i UNRWA-skolor finansierade med svenska pengar

Ambassadör Erik Ullenhag på Zoommötet den 19 september 2023. (Skärmdump)
Bestialiska mord på civila judar och israelisk militär visas på ett stort antal video på sociala media. De följs av en mängd jublande och hatiska kommentarer från dem som stödjer utplånandet av det judiska folket.

De palestinier från Hamas och Islamiska Jihad som mördat, lemlästat och tagit ett stort antal gisslan är fyllda av hat och vill utplåna Israel och det judiska folket. De har alla gått i FN:s UNRWA-skolor. UNRWA-skolorna har skolböcker med grov och systematisk antisemitism, vilket EU:s utredning klargjort. De nya böckerna är lika rasistiska. Martyrskap är målet för barn i dessa skolor, som stöds med enorma belopp från svenska staten, både via FN-bidrag och EU-avgiften.

MIFF har på flera sätt under lång tid påpekat det avgörande problemet med antisemitisk utbildning i UNRWA-skolorna. FN har stoppat kritiken och Sverige har under den förra regeringen hållit givarkonferens för UNRWA, trots avslöjanden om utbredd hatpropaganda från UNRWA-lärare. Även den palestinska myndigheten är öppen med att eleverna ska hylla terrorattacker.

Ambassadör Ullenhag förnekar

Sweden UNRWA Reform intervjuade nyligen Sveriges Israelambassadör Erik Ullenhag, tidigare Liberal politiker, som trots diger bevisning med skolböcker och utredningar förnekar att det finns ett problem.

”För att vara väldigt tydlig, den beskrivning du har av vad som sker i UNRWA-skolorna – det kan jag gå i god för – den är inte sann. Det är inte så att det är UNRWA-skolorna alla palestinska barn uppfostras i att döda judar.”

Ambassadören är mycket bestämd i sin uppfattning och tillägger: 

”Och i en del av dem (UNRWA-skolorna) har jag varit i, i min gamla roll (som ambassadör i Jordanien), bara så att vi är överens om det.”

Ullenhags naivitet mördande förödande

”Effekterna av att du inte skulle ha utbildning eller hälsovård för barn i Gaza skulle bli ett gigantiskt säkerhetsproblem, är jag helt övertygad om, för Israel. Effekterna av ett neddraget stöd för UNRWA för både säkerheten och humanitära skulle på kort sikt, tror jag, kunna vara ganska allvarliga för Israel.”

Effekten av svenskt bidrag till hat och krigsuppvigling, i kombination med aningslösa eller anti-israeliska politiker och diplomater visar sig tvart emot just nu i masslakt på judar av Hamasterrorister som alla har gått i UNRWA-skolor, betalda med svenska pengar.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem