Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Palestinska skolor, betalda med dina skattepengar, har firat massakern den 7 oktober

En FN-driven skola i staden Rafah på Gazaremsan fotograferad i maj 2021. (Foto: Abed Rahim Khatib/Flash90)
Om en skola skrev "straffa judarna och de som stöder dem" på sin officiella Facebooksida - skulle du skicka pengar till skolan?

En stor majoritet av palestinierna, och särskilt de som bor på Västbanken, tycker att det var bra att Hamas-terrorister massakrerade 1 200 israeler den 7 oktober. En stor del av dessa har fått sina attityder påverkade av palestinskt skolarbete, som de senaste nästan trettio åren har finansierats av svenska skattepengar.

Även om MIFF har varnat svenska politiker för att biståndet finansierar utbildning i judehat och jihad, ökade bidraget till den palestinska myndigheten, till den historiska vändpunkten i januari 2023. Men svenska pengar går fortfarande via EU och FN till UNRWA-skolorna.

Samtidigt fortsätter hatutbildningen i de svenskfinansierade skolorna med full kraft även efter massakern den 7 oktober. I flera skolor har massakern firats offentligt. I skolprojekt kopplade till massterrorism indoktrineras elever till hat och våld, visar en ny rapport från IMPACT-se

Rapporten presenterar exempel på hatisk kommunikation som skolorna själva har publicerat i sina officiella sociala medier. Vill du att dina skattepengar ska gå till skolor som firar terrorister den 7 oktober, eller vill du gå med i MIFF i protest? Registrera dig som medlem nu! Rekrytera nya medlemmar nu!

Ta dig tid att läsa rapporten från IMPACT-se och skicka länken (nedan) och din protest till politikerna i din kommun och ditt län!

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem