Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Bilder på spädbarn som bränts och halshuggits av Hamas bekräftas

Chockad, förtvivlad pappa till ett av de mördade barnen i Kfar Aza. (Skärmdump från CNN-reportaget om Massakern på Kibbutz Kfar Aza den 7 oktober 2023)
Bilderna visades för USA:s utrikesminister Antony Blinken under hans besök i Israel igår, medan nya vittnesmål om Hamas massakrering av barn inkommer.

Jerusalem Post bekräftar att bilder av kropparna av spädbarn som halshuggits och bränts av Hamas i attacken attack mot Kfar Aza är korrekta.

Bilderna visades för USA:s utrikesminister Antony Blinken under hans besök i Israel på torsdagen. Senare under dagen publicerades bilderna på Twitter. Bilderna är grafiska och har en varning innan de visas.

USA:s utrikesminister Antony Blinken (Foto: US Department of State)

Austin: Hamas ska tas itu med, som ISIS

USA:s försvarsminister Lloyd Austin träffade premiärminister Benjamin Netanyahu och försvarsminister Yoav Gallant i Tel Aviv och sa med hänvisning till Hamas angrepp och IDF:s motattack, “Det här är ingen tid för neutralitet eller likställdhet. Vad vi har sett här är, för de flesta av oss, nästan ofattbart. Och det påminner mig om det värsta av vad vi såg från ISIS för några år sedan. Tack och lov har ISIS tagits itu med. Hamas – inte än.”

Austin: Hamas värre än ISIS

Austin tillade att “Jag känner ISIS mycket väl, och detta är värre än vad jag har sett av ISIS.”och att den senaste lördagen var “den blodigaste sedan Förintelsen” för judar över hela världen.

Hamas förnekar att ha mördat civila

Under de senaste två dagarna har Hamas terroriströrelse startat en kampanj som förnekar att den kidnappat, mördat och misshandlat civila under sin attack mot södra Israel.

I en video publicerad av Hamas avfärdade rörelsen rapporterna om spädbarn som halshöggs i Kfar Aza. På torsdagen hävdade Hamas vice ledare Saleh al-Arouri till och med att de 1 200 medlemmarna i al-Qassam-brigaderna som infiltrerade Israel inte riktade sig mot civila.

“När den israeliska Gaza-divisionen kollapsade gick civila från Gaza in och drabbade samman med bosättarna, och civila dog”, hävdade Arouri.

Massakern på Kfar Aza

(Skärmdump från CNN-reportaget om Massakern på Kibbutz Kfar Aza den 7 oktober 2023)

Filmer visade att individer i uniformen från al-Qassam-brigaderna och andra terroristgrupper på Gazaremsan deltar i massakern och masskidnappningen på kibbutzen Kfar Aza med 700 invånare i södra Israel.

Blodbadet på barn och civila i Kfar Aza. (Skärmdump CNN)

CNN publicerade ett reportage med en förtvivlad far, vars lilla dotter mördades av islamisterna i deras fridsamma by, som förvandlades till ett slakthus under 12 timmar för en vecka sedan.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem