Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Palestinska myndighetens sommarläger 2023 lärde 65 000 barn att hylla terrorister

En palestinsk tjej säger att hon lärde sig i ett av den palestinska myndighetens (PA) sommarläger varför terrorister ska hyllas som månar och stjärnor. (Foto: Skärmdump från PMW)
I år organiserade den palestinska myndigheten (PA) 648 sommarläger där 65 000 barn fick lära sig att hälsa terrorister med israeliska liv på spel.

MIFF har i flera år uppmärksammat hur den palestinska myndigheten (PA), som Sverige på olika sätt har gett 36 miljarder skattekronor till de senaste 25 åren, förgiftar barns hjärnor med terrorhyllningar mot israeler. Internationellt bistånd möjliggör för PA att lära barn att hylla dömda terrorister med israeliska liv på sitt samvete.

Varje sommar anordnar PA sommarläger för barn, där temat är hyllning till terrorister som har mördat israeliska barn, kvinnor och män. I år fokuserar PA på att framställa terrorister och martyrer som månar och stjärnor, avslöjar Palestinian Media Watch (PMW).

Jibril Rajoub, som är högt uppsatt i PA och Fatah och chef för PLO:s högsta råd för ungdom och idrott, leder sommarlägren. Han sammanfattade syftet: – Vi har organiserat 648 sommarläger med 65 000 pojkar och flickor. Sommarlägren organiseras utifrån den palestinska nationella ideologin att säkra medvetandet hos de barn som kommer att forma framtiden… Ett annat gemensamt tema för sommarlägren är [martyr]hjältarna vars kroppar hålls av de nynazistiska fascisterna (israelerna)… Vi säger till dem [israelerna]: De [Martyrerna] är månar och stjärnor – de är eliten. Det är de som har offrat sina liv. De fanns och kommer att finnas kvar i våra minnen, i minnen av deras barn och barnbarn… Martyrerna är inskrivna i våra hjärtan. [Fatahs centralkommittésekreterare Jibril Rajoub, Facebook, 23 juli 2023]

 

Organisationen Palestinian Media Watch (PMW), som i flera år har bevakat vad som händer i PA:s självstyrande områden, har avslöjat hur PA i sina sommarläger 2023, har lärt 65 000 palestinska barn i åldrarna 13-17 att hylla martyrer som “månar”, “inte nummer”, med hänvisning till att Israel begraver döda terrorister på numrerade kyrkogårdar tills de överförs till PA.

Se hur palestinska barn lär sig att terroristerna är som “månar”:

PA:s sommarläger i Hamas-kontrollerade Gaza

Efter att Israel drog sig tillbaka helt från Gaza 2005 togs området över av Fatah, som kontrollerar PA. 2007 genomförde den iranskstödda terrorgruppen Hamas en blodig kupp mot Fatah och tog kontrollen från dem. Därmed lever palestinier under två olika regimer med var sin regering, lagar och regler.

Även om invånarna i Gaza lever under Hamas-regimen, anordnar PA sommarläger där. I klippet nedan ses barn i Gaza som blivit indoktrinerade att hylla terrorister och föreställa sig själva som “martyrer”. I en procession höll barn skyltar där det stod: “Jag är ett martyrnummer”, följt av ett nummer för varje barn:

I klippet nedan deltar barn i ett spel där några av barnen är israeliska soldater med gevär som attackerar en palestinsk flicka när hon knäböjer i bön. Klippet bevisar att palestinska barn fortsätter att indoktrineras att tro att israelerna attackerar och dödar dem kallblodigt. Barnen lärde sig att terrorister är hjältar som måste hyllas och beundras:

PA lärde barn att hylla massmördare av israeliska barn – den kvinnliga terroristen Dalal Mughrabi ledde den dödligaste terrorattacken i Israels historia. Mughrabi kapade en buss med andra Fatah-terrorister och mördade 37 israeler, däribland 12 barn. De ser Mughrabi som en hjälte och en förebild. PA döper skolor och sportevenemang efter terroristen och hyllar henne i skolböcker som Sverige hjälper till att finansiera.

I klippet nedan delar två palestinska flickor vad de har lärt sig om döda terrorister:

Ursprunglig artikel skriven av Rika Greenberg är anpassad efter svenska förhållanden.

Israel är under attack från Iran – visa ditt stöd nu!

  1. Bli medlem (från 4 kr per vecka)
  2. Donera till MIFF:s informationsarbete för Israel. Swish 123 331 82 19
  3. Beställ MIFF:s böcker – lämplig som gåva till både Israelvänner och Israelkritiker.
  4. Beställ broschyren ”Förstå Israel” med israelernas bästa argument.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem