Stå upp för Israel - bli medlem nu!

Ulf Cahn anställs som kommunikationschef hos MIFF Sverige.

Terrorister från Betlehem sköt israeler som satt i en bilkö, en dödad

Israelisk polis har publicerat bilder på vapen som hittats på terroristerna. (Foto: Israelpolisen)
En israel dödades och tre skadades allvarligt när palestinska terrorister sköt mot dem utanför Ma'ale Adumim tidigt på tisdagsmorgonen.

En grupp på tre terrorister från Betlehem attackerade israeler som stod i en bilkö. På nära håll sköt de israeliska civila som satt i sina bilar.

Bland de skadade är situationen allvarlig för två kvinnor i 23- och 30-årsåldern samt en 23-årig man. Två män i 40-årsåldern är måttligt skadade.

Endast en snabb reaktion från säkerhetsstyrkorna och beväpnade civila israeler förhindrade att terrorattacken fick mer omfattande konsekvenser.

De senaste generationernas palestinier har fått höra att syftet med deras liv är att vara ammunition för islam. De har lärt sig att Israel inte har någon rätt att existera och att deras mål är Israels förstörelse. De har lärt sig i skolan att offra sina liv för att uppnå detta mål. 

Den palestinska myndigheten gör det klart för barnen, genom skolan och media, att de förväntas slåss och offra sina liv. Palestinska barn får lära sig att de inte är skapade för glädje, utan martyrskap. Palestinska minderåriga vet att de och deras familjer kommer att bli rikligt ekonomiskt belönade och hedrade om de bedriver terror.

Du kan läsa den här artikeln gratis tack vare MIFF:s över 13 100 medlemmar i Norge och över 450 medlemmar i Sverige. Men vi behöver stöd från många fler nu!

Ge en gåva här eller Swisha till 1233318219

Bli medlem